Een Reeds Gebouwde Garage Registreren?

Inhoudsopgave:

Een Reeds Gebouwde Garage Registreren?
Een Reeds Gebouwde Garage Registreren?

Video: Een Reeds Gebouwde Garage Registreren?

Video: Een Reeds Gebouwde Garage Registreren?
Video: Met de OV-CHIPKAART naar GRONAU(westf) | Buurtbus Ahaus-Haaksbergen | OV-vlog 2024, Maart
Anonim

Heel vaak zijn er situaties waarin bestaande gebouwen niet correct zijn geregistreerd, wat problemen veroorzaakt met de verkoop, vererving en elke activiteit met betrekking tot niet-geregistreerd onroerend goed.

Een reeds gebouwde garage registreren?
Een reeds gebouwde garage registreren?

instructies:

Stap 1

Sinds 2006 is de wet "Op datsja-amnestie" nr. 93-FZ van 30 juni 2006 van kracht. Deze wet beschrijft wijzigingen en toevoegingen aan bepaalde wetgevingshandelingen van de Russische Federatie met betrekking tot de kwestie van het op een vereenvoudigde manier formaliseren van de rechten van burgers op bepaalde onroerendgoedobjecten. Deze wetgevingshandeling maakt het in een vereenvoudigde versie mogelijk om de eigendom van verschillende vastgoedobjecten te erkennen, incl. garage.

Stap 2

Om de documenten in orde te brengen en een bestaande garage in een garagecoöperatie te registreren, moet u deze stappen volgen. Neem een attest mee van de voorzitter van de coöperatie dat je daadwerkelijk lid bent van de organisatie en daarnaast heb je constant de nodige aandelen gestort. Het certificaatformulier moet voorzien zijn van 2 stempels: één voor de bevestiging van de handtekening, de andere met de gegevens van de coöperatie, onderaan het certificaat geplaatst. Ook dient u van de voorzitter van de coöperatie een fotokopie van het attest van toewijzing van een perceel aan deze garagecoöperatie mee te nemen en te maken.

Stap 3

Om de garage te registreren, hebt u ook het kentekenbewijs nodig. Neem daarnaast contact op met de BTI met een verklaring over het maken van een plan voor uw garage. Deze service wordt betaald, bovendien, wanneer u contact opneemt, moet u wachten op de afgesproken tijd, wanneer de BTI-medewerker arriveert en de parameters van de garage meet. Daarna maakt de organisatie een technisch plan voor de garage.

Stap 4

Neem al deze documenten en een fotokopie van uw paspoort mee naar Companies House. In deze instelling zal de adviseur de lijst en juistheid van de documenten controleren, helpen bij het opstellen van een aanvraag in de voorgeschreven vorm. U moet de juiste staatsvergoeding betalen en na de deadline van 1 maand zijn de documenten voor de garage klaar.

Stap 5

Als u om welke reden dan ook de registratie van eigendom van uw eigendom is geweigerd, heeft u de mogelijkheid om tegen deze beslissing van de Federale Registratiedienst van de Russische Federatie in beroep te gaan bij de Federale Districtsrechtbank. Bovendien moet u naar de rechter stappen in het gebied waartoe uw garage geografisch behoort.

Aanbevolen: