Hoe Om Te Gaan Met Spinnen In Het Land

Inhoudsopgave:

Hoe Om Te Gaan Met Spinnen In Het Land
Hoe Om Te Gaan Met Spinnen In Het Land

Video: Hoe Om Te Gaan Met Spinnen In Het Land

Video: Hoe Om Te Gaan Met Spinnen In Het Land
Video: GIFTIGE SPIN IN NEDERLAND? Zwarte Weduwe of Koffieboonspin? 2024, Maart
Anonim

Ondanks het feit dat een spin in huis als een goed voorteken wordt beschouwd, zijn mensen bang voor deze geleedpotigen en willen ze niet aan het spinnenweb denken. Om tijdens het zomerseizoen van spinnen in het land af te komen, kunt u verschillende methoden gebruiken.

Hoe om te gaan met spinnen?
Hoe om te gaan met spinnen?

Methoden voor het bestrijden van spinnen

Als u in het zomerseizoen naar het huisje bent geweest, kunt u zich niet verzekeren tegen het verschijnen van spinnen. Daarom moet u na aankomst verschillende manipulaties uitvoeren om uw huis te beveiligen.

De eenvoudigste mechanische methode is om het spinnenweb schoon te maken met een stofzuiger, bezem of ander handig voorwerp. Je zult zeker het afval tijdig moeten weggooien en het huis schoon moeten houden. Ook is het aan te raden om, indien mogelijk, de luchtvochtigheid in de woonruimte te verlagen. Alleen houden spinnen ervan om in vochtige lucht te leven. En vergeet natuurlijk niet om de dichtheid van de ramen te controleren en alle scheuren af te dichten na aankomst in de datsja. Dit zijn de maatregelen die u kunt nemen in de beginfase van uw aankomst op de datsja. Maar je kunt spinnen alleen volledig verwijderen door meer drastische methoden.

Chemicaliën of speciale insectenwerende middelen?

Het gebruik van chemicaliën wordt beschouwd als een effectieve methode om spinnen te bestrijden. Maar niettemin moet hun toepassing opportuun zijn. Als er drie of vier spinnen in uw huis zijn verschenen, mag u de kamer niet chemisch behandelen. Meestal worden chemicaliën gekocht bij gespecialiseerde insectengifwinkels. Effectiever zullen producten zijn die boorzuur en cottonyryphos bevatten. Lees dus zorgvuldig de samenstelling van het medicijn voordat u het koopt.

Speciale ultrasone en elektromagnetische verschrikkers kunnen worden beschouwd als moderne middelen om spinnen te bestrijden. Apparaten die ultrasone straling genereren, kunnen bijvoorbeeld werken in het frequentiebereik van 7 tot 14 kHz. Het belangrijkste is dat de frequentie "zwevend" is. Dergelijke apparaten zijn niet verslavend voor spiders en blijven lang effectief. Meestal zijn ultrasone schrikapparaten absoluut stil en veilig voor mensen. Hun actiegebied kan afhankelijk zijn van het specifieke model. Maar in ieder geval is het voor een zomerresidentie beter om opties te gebruiken met een actiegebied van minimaal 30 vierkante meter. Trouwens, ultrageluid wordt gereflecteerd door de muren, dus er kunnen verschillende verschrikkers nodig zijn.

Elektromagnetische insectenwerende middelen zijn ook populair. Hun werkingsprincipe bestaat uit de verspreiding van elektromagnetische golven via een netwerk van 220 V. Om het apparaat te gebruiken, hoeft u het alleen maar in een stopcontact te steken. De effectiviteit zal binnen enkele dagen merkbaar zijn.

Aanbevolen: