Hoe Ratten Te Verdrijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Ratten Te Verdrijven?
Hoe Ratten Te Verdrijven?

Video: Hoe Ratten Te Verdrijven?

Video: Hoe Ratten Te Verdrijven?
Video: 3 tips tegen ratten 2024, Maart
Anonim

Ratten verschillen van andere knaagdieren in intelligentie, uithoudingsvermogen en het vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ze zijn drager van vele ziekten die gevaarlijk zijn voor mensen en huisdieren. Wanneer ratten in het huis verschijnen, is het noodzakelijk om dringend maatregelen te nemen om ze uit te roeien voordat ze zich beginnen te vermenigvuldigen.

Hoe ratten te verdrijven?
Hoe ratten te verdrijven?

instructies:

Stap 1

Neem een kat. Merk op dat ze niet allemaal gevaarlijk zijn voor ratten. Veel leden van de kattenfamilie zijn gewoon bang voor ratten, terwijl anderen, die in comfortabele omstandigheden leven en van voedsel worden voorzien, niet de behoefte voelen om te jagen. Kies kittens uit een rattenvanger. Katten zijn in de regel succesvollere jagers: de noodzaak om nakomelingen te beschermen en te voeden is inherent aan hen op genetisch niveau.

Stap 2

Neem contact op met de firma's die diensten verlenen voor de deratisering van gebouwen. In hun werk gebruiken ze verschillende methoden om met ratten om te gaan: biologisch, waarbij dieren en bacterieculturen worden gebruikt, mechanisch - met vallen en insectenwerende middelen, en chemisch - het gebruik van giftige medicijnen. Ervaren specialisten zullen duidelijk de plaatsen van binnenkomst en verplaatsing van ratten bepalen.

Stap 3

Koop een ultrasone knaagdierverjager. Door automatisch de modulatiefrequentie van het ultrageluid om te schakelen, wordt voorkomen dat knaagdieren wennen aan negatieve straling. Twee maanden na het starten van het apparaat zouden de knaagdieren volledig moeten verdwijnen.

Stap 4

Strooi fijngehakte houtas op de ondervloer van het huis, keldervloeren en binnen bijgebouwen. Voor een oppervlakte van vijf vierkante meter is één emmer voldoende. As irriteert de poten en mond van knaagdieren, dus verhuizen ze liever naar een andere plaats. Verspreid doornige blackroot-zaden waar nodig. Ze ruiken onaangenaam voor ratten en klampen zich vast aan hun huid.

Stap 5

Bereid een droog mengsel van stucwerk en tarwemeel in een verhouding van 1: 1. Giet een half glas aas in een bord en zet er water naast. Nadat hij het aas heeft opgegeten en met water heeft weggespoeld, zal de rat binnen enkele minuten sterven doordat het mengsel in zijn maag bevroor. Als er minstens één rat sterft, kan de rest alleen vertrekken.

Stap 6

Koop het Zoocoumarine rodenticide bij de apotheek. Fruit de ui in zonnebloemolie, hak er bruin brood in en voeg het.gif"

Aanbevolen: