Hoe Verborgen Bedrading Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Bedrading Te Identificeren?
Hoe Verborgen Bedrading Te Identificeren?

Video: Hoe Verborgen Bedrading Te Identificeren?

Video: Hoe Verborgen Bedrading Te Identificeren?
Video: Als u wilt de verborgen luidsprekers te monteren? Zie hoe! 2024, Maart
Anonim

Meestal wordt verborgen bedrading gebruikt in particuliere huizen en appartementen, met als doel de draden moeilijk toegankelijk en onzichtbaar te maken. Daarom zal zelfs een eenvoudige reparatie problemen veroorzaken bij het identificeren van verborgen bedrading.

Hoe verborgen bedrading te identificeren?
Hoe verborgen bedrading te identificeren?

Noodzakelijk

  • - microfoon;
  • - koptelefoon;
  • - bandrecorder, speler met karaokefunctie, muziekcentrum of computer;
  • - elk huishoudelijk apparaat - strijkijzer, scheermes, waterkoker, lamp, enz.;
  • - een eenvoudig potlood.

instructies:

Stap 1

Sluit eerst de microfoon aan op het apparaat, dat de functies van het opnemen en afspelen van het signaal zal uitvoeren. In dit geval is een computer, stereo-installatie, bandrecorder of zelfs een speler met karaokefunctie het meest geschikt. Het is natuurlijk het handigst om de speler te gebruiken, aangezien andere apparaten zwaar zijn en je ze niet op de vereiste hoogte kunt brengen om de hele kabel te vinden. Een belangrijke nuance - de microfoon moet dynamisch zijn, zoals een reel-to-reel en uit 500 windingen bestaan.

Stap 2

Zet het apparaat aan naar de opnamemodus, terwijl het geluid op maximaal volume moet worden gemaakt.

Stap 3

Draag een koptelefoon om te voorkomen dat u wordt afgeleid door achtergrondgeluid. Je kunt zonder, maar ze zullen het gerommel beter horen als ze de bedrading "bellen".

Stap 4

Beweeg de microfoon langzaam langs de muur. Op die plekken waar de draden worden gelegd, zal er duidelijk gerommel uit de speakers te horen zijn. Als de microfoon wordt verwijderd van de beoogde locatie van de verborgen bedradingsroute, zal het gezoem verdwijnen.

Stap 5

Om de effectiviteit van de controle te vergroten, kunt u het volgende doen: als er een in de buurt is, sluit dan een huishoudelijk apparaat aan (strijkijzer, haardroger, scheerapparaat).

Stap 6

Markeer met een eenvoudig potlood waar de bedrading zal plaatsvinden. Het is dus beter om de verborgen bedradingsroute te zien na het "rinkelen".

Aanbevolen: