Een Gateway Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Gateway Aansluiten
Een Gateway Aansluiten

Video: Een Gateway Aansluiten

Video: Een Gateway Aansluiten
Video: Handleiding Gateway 2024, Maart
Anonim

Moderne internettechnologieën zijn een goede besparing voor elke telefoongebruiker. Hiermee kunt u overal ter wereld bellen. Bovendien is zo'n verbinding vrij goedkoop.

Een gateway aansluiten
Een gateway aansluiten

Noodzakelijk

de telefoon van de aanbieder van IP-telefonie

instructies:

Stap 1

Nieuwe bouwnormen voor zowel winkelcentra als woongebouwen omvatten de mogelijkheid om IP-telefonie op elke kamer aan te sluiten. Bouwers geloven terecht dat telefoonaansluitingen overblijfselen zijn van de vorige eeuw. De volledige migratie naar spraakinternet (VoIP) omvat de installatie van IP-PBX en IP-telefoons. Tegelijkertijd moet u, om verbinding te maken met de lokale stadstelefooncommunicatie, contact opnemen met de operator (provider) van IP-telefonie.

Stap 2

Als u in een oud huis woont, is de eenvoudigste manier om een gateway te installeren persoonlijk contact op te nemen met de serviceprovider. U moet een overeenkomst sluiten met een schriftelijke aanvraag of een telefoontje en er komt binnenkort een vertegenwoordiger van het bedrijf bij u thuis. Als je voor dit type communicatie hebt gekozen, onthoud dan dat het nadelen heeft: bereid je na het aansluiten van de service voor om regelmatig abonnementskosten te betalen. En als u de softwareconfiguratie van het station wilt wijzigen, houd er dan rekening mee dat dit ook veel zal kosten.

Stap 3

Om de gateway aan te sluiten kunt u ook gebruik maken van de modernisering van het bestaande netwerk, de zogenaamde VoIP "re-rails". Voor deze methode hoeft u geen specialist te bellen en betaalt u er minder voor. Om een VoIP-gateway aan te sluiten, hoeft u alleen een softwaretoepassing te selecteren die de kosten van interlokale en internationale communicatie aanzienlijk verlaagt.

Stap 4

Als u een telefooncentrale in uw privé- of appartementsgebouw heeft geïnstalleerd, dan kunt u in feite elk appartement buiten het huis erop aansluiten. Om dit te doen, volstaat het om thuis een VoIP-gateway aan te schaffen en te installeren. De gekozen kamer moet ook gratis internettoegang hebben. De PBX in huis beperkt gebruikers niet om alleen naar elkaar te bellen. Met de standaard prefixen 9 en 8 kunt u bellen naar lokale en interlokale telefoons, en met de software kunt u de prefixen voor uzelf opnieuw configureren.

Aanbevolen: