Hoe Een Toilet Uit Te Rusten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Toilet Uit Te Rusten?
Hoe Een Toilet Uit Te Rusten?

Video: Hoe Een Toilet Uit Te Rusten?

Video: Hoe Een Toilet Uit Te Rusten?
Video: Anyone Can Fix a Leaky Toilet 2024, Maart
Anonim

Een persoon verschilt van de rest van de dierenwereld doordat hij de noodzaak beseft om de basisprincipes van hygiëne in acht te nemen. Aan het begin van de beschaving was een van de eerste kenmerken van het bewuste gedrag van Homo sapiens de toewijzing van een bepaalde plaats voor de verwijdering van de producten van zijn vitale activiteit. Dit werd vooral belangrijk toen mensen overgingen op een zittende levensstijl. Deze plaats kreeg later zijn naam - het toilet. Laten we het hebben over het uitrusten van een toilet voor een persoon die zijn eigen stuk land heeft voor landbouw.

Hoe een toilet uit te rusten?
Hoe een toilet uit te rusten?

instructies:

Stap 1

Plan de gebouwen op de site en teken alles op papier in de vorm van een plan. In de regel begint de constructie van gebouwen met een toilet. Meestal wordt het geïnstalleerd in de verste hoek van de site, op een afstand van minstens een meter van de achter- en zijgrenzen van het territorium.

Stap 2

Houd er rekening mee dat het toilet niet op een lage plaats mag worden geplaatst, omdat het afvalwater van regen en sneeuw zou overstromen. En op het hoogste punt van de site mag deze om esthetische redenen niet worden gebouwd.

Stap 3

Het gebouw zelf bestaat uit twee hoofddelen - een cabine en een beerput. Houd u bij het bouwen van een beerput aan enkele regels: de beerput moet worden geventileerd, de muren moeten worden bekleed met bakstenen en de vloer moet worden gebetonneerd zodat het afval niet in de grond sijpelt. Sluit indien mogelijk het toegangsluik van de put goed af.

Stap 4

Om afval uit de beerput te pompen, moet u een apart, hermetisch afgesloten luik uitrusten. Als er niet wordt gepompt, wordt de put begraven wanneer de put is gevuld tot een niveau van 50 cm onder het maaiveld. De grootte wordt berekend als één kubieke meter per persoon per jaar.

Stap 5

Om de onaangename geur te verwijderen en de ontlasting vloeibaar te maken, voegt u speciale biologische preparaten toe aan de put.

Stap 6

Wat betreft de opstelling van de toiletruimte zelf, het hangt allemaal af van de verbeeldingskracht en mogelijkheden van de bouwer. Het belangrijkste is dat de cabine voldoet aan de vereisten: sanitair, bescherming tegen ongunstige klimatologische omstandigheden van het gebied, structurele betrouwbaarheid, elementaire comfortomstandigheden.

Stap 7

Naast het bovengenoemde type toilet zijn er andere soorten toiletten die voldoen aan de speciale gebruiksvoorwaarden, locatie, gebruik van gespecialiseerde voorwaarden voor afvalverwerking.

Aanbevolen: