Hoe De Hellingen Te Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe De Hellingen Te Versterken
Hoe De Hellingen Te Versterken

Video: Hoe De Hellingen Te Versterken

Video: Hoe De Hellingen Te Versterken
Video: Как же сделать и не испортитъ эфектный(how to make) светильник 2024, Maart
Anonim

Kunststof ramen verrukken hun eigenaars altijd met een sneeuwwitte glans, evenals een ideale reeks vleugels. Het is het beste om de installatie van dergelijke vensters aan professionals toe te vertrouwen, maar u kunt plastic hellingen met uw eigen handen installeren.

Hoe de hellingen te versterken
Hoe de hellingen te versterken

instructies:

Stap 1

Om de buitenhellingen te pleisteren en luchtdicht af te dichten met polyurethaanschuim, moet u vocht- en vorstbestendige lijm inslaan, die wordt gebruikt voor het betegelen van zwembaden. Het feit is dat het een goede elasticiteit heeft en het ook op bijna elk oppervlak kan plakken. Bovendien kan het gemakkelijk in elke kleur worden geverfd. Je moet het een beetje kweken. Dan moet je de scheuren dichten en het oppervlak egaliseren met een spatel. Deze lijm is ook geschikt voor het afdichten van openingen onder de vensterbank.

Stap 2

Om binnenhellingen te installeren, moet u vooraf een vierkant, een geslepen mes, een potlood, polyurethaanschuim en Ultima vloeibare nagels inslaan. Je hebt ook een tube Cosmofen Plus vloeibaar plastic, plakband, plastic panelen en PVC-hoeken nodig, met een breedte van 2-3 centimeter. Het is het beste om dichte witte matte panelen te kopen. Het punt is dat ze niet "verblinden" in de zon. Bovendien behouden ze hun vorm goed. De benodigde materialen en gereedschappen kunnen altijd bij de groothandel worden gekocht, wat een behoorlijke besparing oplevert.

Stap 3

Aan drie zijden van het raam, dat is geschuimd met polyurethaanschuim, moet u voorzichtig een groef uitsnijden met een mes, waarvan de breedte en diepte minimaal 1,5 centimeter moeten zijn. Meet vervolgens zorgvuldig de breedte en lengte van de bovenste helling. Markeer deze afmetingen op het bredere deel van het paneel met een potlood. Snijd met een mes op maat en steek het paneel met de smalle insteekrand in de bovenste groef. Alles moet perfect passen.

Stap 4

Langs de rand van de bovenste helling van het venster is het noodzakelijk om een slang van vloeibare nagels op te leggen. Plaats opnieuw het bovenste paneel in de groef, kantel het iets naar beneden, dicht de voeg af met polyurethaanschuim en druk het paneel tegen de bovenste helling van de opening. Indien nodig kunt u deze op meerdere plaatsen met tape vastpakken. Soortgelijke acties moeten worden uitgevoerd met zijdelingse hellingen. De panelen moeten dicht tegen het raam aanliggen, zodat er geen kieren ontstaan.

Aanbevolen: