Hoe De Kroonlijst Te Verbergen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kroonlijst Te Verbergen?
Hoe De Kroonlijst Te Verbergen?

Video: Hoe De Kroonlijst Te Verbergen?

Video: Hoe De Kroonlijst Te Verbergen?
Video: Zagen inwendige hoek 2024, Maart
Anonim

Bij het uitvoeren van reparaties wilt u er altijd voor zorgen dat alles perfect wordt uitgevoerd - niets steekt ergens uit, onnodige elementen zijn niet zichtbaar. Daarom verbergen ze het liefst alles wat het interieur kan bederven. Hoe vreemd het ook mag lijken, dit geldt zelfs voor gordijnroeden. Sterker nog, in sommige gevallen zou het beter zijn om niet gezien te worden. Maar hoe je ze mooi kunt verbergen, is voor velen nog steeds een mysterie.

Hoe de kroonlijst te verbergen?
Hoe de kroonlijst te verbergen?

Noodzakelijk

  • - gidsen;
  • - spaanplaat;
  • - schroevendraaier;
  • - bollen.

instructies:

Stap 1

Maak een speciale hangende nis om de kroonlijst te verbergen. Om dit te doen, plaatst u op een bepaalde afstand van de kroonlijst (u berekent het zelf) markeringen op het plafond. Het moet zo gaan dat de kroonlijst erachter verborgen is. Schroef vervolgens de aluminium geleiders met een schroevendraaier of boor in de markeringen. Bij benadering zal deze structuur eruitzien als een paar korte delen die loodrecht op de kroonlijst staan en een lange langs de rand. Zij is het die gelijk zal zijn aan de breedte van het plafond - van muur tot muur.

Stap 2

Snijd een rechthoek uit spaanplaat, die even lang is als de breedte van het plafond, de tweede kant kan elke zijn, afhankelijk van hoe je het wilt zien. Schroef deze blank vervolgens loodrecht op de rails. Beveilig het. Daarna schuren, pleisteren en schilderen. Indien gewenst kunt u in deze extra afdekking gloeilampen voor zijverlichting schroeven. U kunt de kroonlijst dus verbergen - het effect wordt gecreëerd dat het gordijn recht van de muur komt. Dit vergroot volgens de ontwerpers visueel de ruimte.

Stap 3

U kunt de kroonlijst ook verbergen onder een stucwerk- of polyurethaanrand. Meet het werkstuk zo dat het in lengte volledig gelijk is aan de breedte van het plafond. Lijm het vervolgens aan het plafond met een speciale constructielijm voor een stevige grip. U kunt ook een voegmateriaal gebruiken om te lijmen. Deze manier om de kroonlijst te verbergen, zal helpen om uw interieur originaliteit te geven en het ontwerp van de hele kamer interessant en ongewoon te maken.

Stap 4

Wil je de kamer meer originaliteit geven? Installeer extra gloeilampen aan de achterkant van de hangende nis. Dit zal helpen om diffuus licht te creëren en meer gezelligheid aan uw kamer toe te voegen.

Aanbevolen: