De Gang Is Niet Zoals Die Van Iedereen - Wij Maken Reparaties

Inhoudsopgave:

De Gang Is Niet Zoals Die Van Iedereen - Wij Maken Reparaties
De Gang Is Niet Zoals Die Van Iedereen - Wij Maken Reparaties

Video: De Gang Is Niet Zoals Die Van Iedereen - Wij Maken Reparaties

Video: De Gang Is Niet Zoals Die Van Iedereen - Wij Maken Reparaties
Video: Creature (1985) Horror, Sci-Fi full colour film 2024, Maart
Anonim

De hal is een soort "gezicht" van het huis, het is het eerste dat gasten en natuurlijk de eigenaren zien. Iedereen wil het anders maken dan alle anderen, origineel en comfortabel, zo functioneel en ruim mogelijk, ondanks de kleine oppervlakte.

Originele gang
Originele gang

Reparatie van een huis of appartement eindigt in de regel met werk in de gang. Bouwafval hoopt zich hier op, om de een of andere reden zijn er niet genoeg materialen voor deze kamer en moeten ze worden gekocht, en vooral, er is geen tijd meer om de gang af te werken … Maar de reparatiewerkzaamheden moeten worden voltooid, en dit kleine kamer is van groot belang, zowel voor de eigenaar als voor degenen die naar zijn huis komen. Spontaniteit en "misschien" is hier onaanvaardbaar, maar wat nodig is, is maximale concentratie, goede materialen en ontwerpoplossingen, bedachtzaamheid van de opstelling van meubels, het ontwerp en de ruimtelijkheid. Als al deze parameters in aanmerking worden genomen, krijg je zeker een ongewone gang, niet zoals iedereen.

Werkplanning

Gangen en gangen zijn meestal klein. Om gemak en een interessant ontwerp te creëren, is het noodzakelijk om voorbereidend werk uit te voeren, een lay-out te ontwikkelen en de volgorde van het werk te bepalen. Het eerste dat u moet beslissen, is wat voor soort meubilair er in de gang komt en waar het moet worden geplaatst. Op basis van dit plan kun je nadenken over het type en de locatie van de gangverlichtingspunten. En pas daarna kunt u beginnen met het kiezen van afwerkingsmaterialen en hun ontwerp. Het wordt niet aanbevolen om van tevoren behang, plafond en vloerbedekking te kopen, omdat tijdens het repareren van het appartement nieuwe gedachten en ideeën kunnen komen, interieuroplossingen zullen veranderen en dan past de gang gewoon niet in de algehele stijl.

Ontwerptrucs voor kleine ruimtes

Met behulp van verlichting, de kleur van meubels en afwerkingsmaterialen is het eenvoudig om de ruimte visueel uit te breiden of te verkleinen. Gebogen openingen naar aangrenzende kamers, tegenover elkaar geplaatste spiegels, volumetrische verlichting, dat wil zeggen lichtbronnen aan de muren, het plafond en zelfs minilampen aan de onderkant van de muren, zullen helpen om de ruimte uit te breiden. Meubels mogen niet omvangrijk zijn, het grootste deel van de ruimte in beslag nemen. Als het gebied van de gang erg klein is, breng dan de opslagplaatsen voor bovenkleding over naar nabijgelegen kamers. Een uitstekende oplossing voor het vergroten van de ruimte is een fotobehang met uitzicht op het wateroppervlak dat zich uitstrekt tot in de verte of een geometrisch patroon dat volume creëert. Originaliteit wordt ook gegarandeerd door de ongebruikelijke vorm van lichtschermen, meubels en de combinatie van wandbekleding met verschillende texturen, ongebruikelijke felle kleurvlekken.

Aan de slag met de reparatie

De procedure voor het afwerken van de gang verschilt weinig van andere kamers. In de eerste fase, elektrische bedrading en verlichtingspunten, worden schakelaars gemonteerd, de tweede fase is de afwerking van het plafond en de wanden en de derde fase is de vloer. Er is niets lastigs en bijzonders aan het uitvoeren van het werk zelf. Het enige waar speciale aandacht aan moet worden besteed, is de kwaliteit van de gebruikte materialen. Bij een bezoek aan een bouwmarkt of winkel moet u de voorkeur geven aan sterk en duurzaam behang, linoleum of laminaat, enz.

Aanbevolen: