Hypotheek Van Secundaire Woningen In Sberbank: Voorwaarden

Inhoudsopgave:

Hypotheek Van Secundaire Woningen In Sberbank: Voorwaarden
Hypotheek Van Secundaire Woningen In Sberbank: Voorwaarden

Video: Hypotheek Van Secundaire Woningen In Sberbank: Voorwaarden

Video: Hypotheek Van Secundaire Woningen In Sberbank: Voorwaarden
Video: Huis kopen: wat zijn ontbindende voorwaarden? 2024, Maart
Anonim

Jaarlijks worden de ratings van de beste en meest betrouwbare banken samengesteld. Volgens de voorwaarden van de hypotheek van secundaire woningen in deze lijsten krijgt Sberbank de eerste plaats. Deze situatie wordt verklaard door het feit dat deze instelling veel programma's biedt voor particuliere ondernemers en particulieren.

Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden
Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden

Klanten zijn dol op het verkrijgen van leningen voor de aankoop van woningen. Vastgoed in nauwelijks gebouwde of nog in aanbouw zijnde woningen is populairder. Veel mensen geven echter de voorkeur aan appartementen op de secundaire woningmarkt.

Algemene voorwaarden

Voordat u naar Sberbank gaat voor een hypotheek of een geschikte optie kiest, dient u de voorwaarden van de lening goed door te lezen. Allereerst is het belangrijk om te bedenken dat de lening een gericht karakter heeft. Het doel van het uitgeven van fondsen is om onroerend goed te kopen. De klant heeft geen rechten om geld aan iets anders te besteden.

Daarnaast is er een bepaald minimumbedrag dat de klant ontvangt. Volgens de voorwaarden van de hypotheek is deze vastgesteld op driehonderdduizend roebel. Er zijn bepaalde tijdslimieten. De periode is momenteel gelijk aan dertig jaar. De gebruikelijke behandeling van aanvragen die door potentiële leners worden ingediend, hangt af van de lijst met bijgevoegde documenten.

De bijbehorende lening wordt verstrekt met een bevestiging van de beschikbaarheid van vaste banen en lonen. Soms komt de bank de klant halverwege tegemoet, terwijl de aanvraag bij gebrek aan deze documenten wordt overwogen. Loyaliteit van de relatie strekt zich uit tot houders van pensioen- of salariskaarten.

De hypotheekrente is direct afhankelijk van de looptijd van de lening. De grootte wordt beïnvloed door de hoeveelheid en vele andere criteria. Er is een programma voor jonge gezinnen. Onder de voorwaarden wordt de rente verlaagd tot 10, 2%. Er is recht op aanvullende subsidies en voordelen van lokale overheden op de plaats van hun registratie.

Als de woonruimte zich in een oud huis bevindt, wordt de rente berekend vanaf 8, 6 punten. Maar alles wordt bepaald door de specificiteit van de situatie.

Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden
Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden

Tarieven en vergoedingen

Naast bonussen krijgen jonge gezinnen een uitkering als zij die lang hebben gesolliciteerd als houders van een bankpas verschijnen. Deze omstandigheid kan zelfs als basis dienen voor verlaging van het tarief. Als er geen kaart is, is de verhoging van het tarief een half procent.

Tot het moment van registratie van het gekochte onroerend goed moet de klant nog een procent bijbetalen Dit bedrag verhoogt het te veel betaalde bedrag bij weigering om een verzekering af te sluiten. De stijging werd ook veroorzaakt door het ontbreken van een certificaat dat informatie over de winstgevendheid bevestigt.

Het verschil in te veel betaald bedrag kan oplopen tot vier punten, afhankelijk van de specifieke voorwaarden. De grootte van de eerste betaling is direct afhankelijk van het bedrag. Als de klant de helft van de totale kosten van huisvesting betaalt, dan krijgt hij bij volledige betaling binnen dertig jaar een tarief van 13%.

Wanneer de hypotheek tot twintig jaar wordt afgelost, wordt het te veel betaalde bedrag teruggebracht tot 12,5 punten. Als de aanvrager niet in staat is om zo'n indrukwekkende eerste betaling te doen, kan hij vanaf dertig procent de kosten van het appartement betalen.

Een periode van dertig jaar in een dergelijke situatie wordt voorzien van een tarief van 13,25 punten. Als alle betalingen binnen tien jaar zijn gedaan, zakt de indicator naar 8, 6. Het hoogste tarief wordt aangeboden aan degenen die in staat zijn om twintig tot dertig procent van de kosten te betalen met een eerste betaling.

Bij de maximale leentermijn loopt het te veel betaalde bedrag op tot 13,5 punt. Uiteraard stijgt bij een stijging van de looptijd en een daling van de omvang van de eerste termijn het jaarlijkse percentage.

Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden
Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden

Daarom is het zinvol om, voordat u een beslissing neemt over het verkrijgen van een Sberbank-hypotheek, uw eigen mogelijkheden te controleren. Het is waarschijnlijk dat het optimaal is om een paar jaar te wachten voordat u een groter startbedrag stort op basis van een lagere commissie. Over drie decennia zullen de besparingen indrukwekkend zijn.

De documenten

Het hypotheekprogramma is gemaakt voor klanten die een woning willen kopen. Om geld te ontvangen voor de aankoop, vult u eerst een formulier in, waarvan het formulier wordt aangeboden op de officiële website. Hier kunt u de hypotheek berekenen.

De vragenlijst is behoorlijk indrukwekkend qua omvang, maar de nauwkeurigheid van het invullen vergroot de kans op het verkrijgen van een lening. Alle persoonsgegevens van de sollicitant, contactgegevens zijn verplicht.

Geef het doel van de lening aan. Daarna volstaat het om een bezoek te brengen aan het bankfiliaal met een document dat de identiteit en het verblijf van de Russische Federatie bewijst. U heeft ook een certificaat van het 2-NDFL-formulier nodig. Volgens het programma van de bank is de minimale lening driehonderdduizend.

Het tarief wordt berekend vanaf 8, 6%. Bij het programma voor een jong gezin met minimaal drie kinderen is het te veel betaalde bedrag 6 punten. Voor de overige categorieën varieert het tarief afhankelijk van de aanbetaling en de duur van de looptijd.

Na het invullen van de vragenlijst en het inleveren van het documentenpakket, moet u wachten op een positieve reactie van het hoofdkantoor. Dan beginnen ze secundaire huisvesting te selecteren. Eenmaal gereed ontvangt de klant een leenovereenkomst. De lener moet het zorgvuldig bestuderen en dan pas ondertekenen.

Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden
Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden

Dit wordt gevolgd door de registratie van eigendomsrechten en Rosreestre. De laatste fase is de uitgifte van de gewenste hypotheek. Zonder de verplichte invoering van primaire betalingen biedt Sberbank geen programma's aan. De minimale grootte varieert van 15 tot 25 procent van de totale waarde van het onroerend goed.

De enige mogelijkheid voor niet-betaling van de eerste termijn is het moederschapskapitaal. Bij het plan om een huis in Moskou of St. Petersburg te kopen, loopt het kredietmaximum op tot 15 miljoen. Voor andere regio's is de limiet niet hoger dan acht miljoen.

De minimumdrempel is verlaagd voor mensen die in kleine nederzettingen wonen. Het is 45 duizend. Op basis van de NIS-heffingen wordt het kredietmaximum voor militairen berekend.

Vereisten voor leners

Alle aanvullende voorwaarden worden individueel bekeken. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het niveau van het inkomen van de lener en de tijd van zijn werk op één plek. Als de klant niet voldoet aan de eisen van de bank, is het mogelijk om medeleners aan te trekken, bijvoorbeeld familieleden. Dan wordt het totale inkomen in aanmerking genomen.

Er is nog een vereiste. De aangekochte woningen mogen niet worden aangemerkt als noodwoningen die grootschalig gerepareerd of gesloopt moeten worden. De aanwezigheid van centrale watervoorziening en verwarming is vereist. Na ontvangst van een reactie op een aanvraag voor het verzamelen van papieren, wordt 60 dagen gegeven. Er wordt ook rekening gehouden met het programma voor het verwerven van leningen.

Als het bij twee documenten standaard is, dan leveren alleen zij een ingevulde vragenlijst. Naast een paspoort tonen militairen een certificaat van een NIS-deelnemer. Als de eerste uitkering ten koste gaat van het kraamkapitaal, worden een attest en papier van de PF bijgevoegd. De benadering van elke klant is individueel. Alle cliënten hebben het recht om hun vragen te stellen aan de medewerkers van de kredietinstelling. Na het verzamelen van een volledig pakket documenten en het aanleveren van alle papieren, wordt een overeenkomst getekend en wordt de verzekering opgemaakt.

Tijdens het bestuderen van de overeenkomst kunt en moet u vragen stellen aan de bankmedewerkers. Soms worden, indien gewenst, betaalde opties aangeboden, bijvoorbeeld sms-notificaties.

Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden
Hypotheek van secundaire woningen in Sberbank: voorwaarden

De populariteit van Sberbank is te danken aan de betrouwbaarheid en stabiliteit. De instelling biedt veel voorkeurs- en bonusprogramma's. Maar je zult veel documenten moeten verzamelen. Ook de inschrijving verloopt in verschillende fasen. U zult dus tijd moeten vrijmaken voor extra bezoeken aan de organisatie. Voordat je gaat lenen is het daarom belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen.

Aanbevolen: