Hoe Tegels Buiten Te Leggen?

Inhoudsopgave:

Hoe Tegels Buiten Te Leggen?
Hoe Tegels Buiten Te Leggen?

Video: Hoe Tegels Buiten Te Leggen?

Video: Hoe Tegels Buiten Te Leggen?
Video: Terras aanleggen met terrastegels - Bekijk de video! | Praxis 2024, Maart
Anonim

Er is een vrij grote keuze aan tegels en straatstenen in de moderne bouwmaterialenmarkt. Het wordt gebruikt om voor de datsja, thuis of in de tuin te leggen. Straatstenen kiezen kan iedereen gemakkelijk, maar het leggen moet verantwoorder worden aangepakt.

Hoe tegels buiten te leggen?
Hoe tegels buiten te leggen?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de stoeprand installeren. Trek aan het nylon koord. Hij zal het zijn die de locatie van de randen van de stoeprand zal laten zien. Gebruik onder dit koord een bajonetschop om een greppel te graven met de breedte van een bajonet. Driekwart van deze breedte moet buiten de omtrek liggen. De diepte van de greppel moet ongeveer 20 centimeter zijn. Vul het daarna een paar centimeter met zand. Egaliseer het oppervlak met een troffel. De afstand tot het nylon koord moet ongeveer 20 centimeter zijn.

Stap 2

Leg stoepranden langs de greppel. Maak een cementmortel in een verhouding van zand 1 tot 3. Gebruik voor de mortel fijn, schoon zand en water uit een centrale waterleiding.

Stap 3

Ga dan verder met het aanbrengen van de mortel. Breng het in de greppel aan in een laag van 1,5 centimeter. Leg een rand op de mortellaag. Tik met een rubberen hamer op de stoeprand totdat de rib het nylon koord raakt. Begin daarna met het voorbereiden van het kussen voor de volgende stoeprand. Plaats wat cementmortel in het onderste deel van het uiteinde van de geïnstalleerde opstand. De volgende stoeprand moet dicht bij de vorige zijn. Nadat de installatie is voltooid, cementeert u de zijkanten van de stoepranden met cementmortel.

Stap 4

Daarna kun je beginnen met het leggen van de tegels. Kies eerst de hoek van waaruit de styling zal beginnen. Het is het gemakkelijkst om het in een rechte hoek te doen. De tegel moet dicht bij de stoepranden zijn. Je kunt het verder verspreiden, maar wel in een rechte lijn. Trek de nylon koorden om de 2 meter kruiselings. Ze zullen helpen bij het bepalen van de juiste styling.

Aanbevolen: