Hoe Versier Je Een Kamer?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer?
Hoe Versier Je Een Kamer?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Maart
Anonim

Kapitaal of cosmetisch, economisch of duur, met uw eigen handen of met de hulp van adviseurs en specialisten - het is aan u om te beslissen. Renovatie is in ieder geval positief. Denk aan het belangrijkste, vergeet de kleine dingen niet. Alles komt goed!

Hoe versier je een kamer?
Hoe versier je een kamer?

instructies:

Stap 1

Bepaal wat voor soort reparaties u gaat doen. Denk na over het ontwerp om de kamer naar wens in te richten en bereken de geschatte kosten. De materiaalkeuze is enorm, neem de tijd, focus niet op prijs, maar op kwaliteit.

Stap 2

Schaf het benodigde materiaal aan, zorg voor de beschikbaarheid van gereedschap. Bereid de kamer voor (meubels verwijderen, wand- en vloerbedekking verwijderen).

Stap 3

Vervang raam en cv-batterij. Zorg voor de elektrische bedrading. Denk eraan om de veiligheidsregels te volgen. Raadpleeg zo nodig specialisten.

Stap 4

Voer een startervuller uit op het plafond en de muren. Egaliseer de vloer met behulp van giettechnologie.

Stap 5

Installeer de deur, nadat u eerder de richting hebt gekozen waarin deze zal openen.

Stap 6

Voltooi de voorbereiding voor de grondlaag van het plafond en de wanden met een afwerkplamuur.

Stap 7

Breng behang of plafondtegels aan op het plafond en, indien aanwezig, plafondplinten. Kleur of pas toon toe. Denk eraan dat het spanplafond pas na het behangen wordt geplaatst.

Stap 8

Begin met het lijmen van behang. Probeer de kamer zo netjes mogelijk in te richten. Let goed op de hoeken en de uitlijning van het patroon.

Stap 9

Installeer de vloerbedekking. Trouwens, op dit moment zijn de meest gevraagde vloeren gemaakt van natuurlijk hout. Het is aan te raden om een houten vloer te kiezen, passend bij de binnendeur.

Stap 10

Installeer de plint. De beschikbaarheid van veel accessoires zal het werk aanzienlijk vergemakkelijken.

Stap 11

Stopcontacten, schakelaars, verlichting aansluiten. Verwijder stof en repareer vuil. Voeg meubels toe, versier de kamer, rekening houdend met het doel ervan. Vermijd willekeurige items bij het kiezen van accessoires.

De beste renovatie is renovatie met liefde en plezier.

Aanbevolen: