Hoe Een Metalen Deur Te Bekleden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Metalen Deur Te Bekleden?
Hoe Een Metalen Deur Te Bekleden?

Video: Hoe Een Metalen Deur Te Bekleden?

Video: Hoe Een Metalen Deur Te Bekleden?
Video: #168 Stalen deurframe bekleden - poortdeuren 2024, Maart
Anonim

Na verloop van tijd houden toegangsdeuren op met hun unieke schoonheid en moeten ze worden gerepareerd. Het is niet erg moeilijk om van de voordeur te kloppen. Dit geval vereist echter speciale aandacht.

Hoe een metalen deur te bekleden?
Hoe een metalen deur te bekleden?

instructies:

Stap 1

De bekleding van de voordeur wordt meestal van buitenaf gedaan. Indien gewenst kunt u ook de binnenbekleding maken. Eerst moet je het materiaal ophalen. Kunstleer is erg populair. Soms wordt de bekleding gedaan met een tafelzeil op doekbasis. Vergeet de geluidsisolatie niet. Voor dit doel kan kunststof vulling, schuimrubber of ander geluiddempend vulmiddel worden gebruikt. Als er geen manier is om goed materiaal te krijgen, gebruik dan gewoon verkreukeld krantenpapier. Ook voor werk heb je meubelspijkers nodig die een decoratieve dop hebben. Voor de bekleding kunt u een decoratief touwtje of een koperen kabel gebruiken.

Stap 2

Haal de deur uit de scharnieren en plaats hem horizontaal. Je kunt het op houten stoelen, krukken, enz. Verwijder ook alle uitstekende delen. Ga nu verder met het snijden van het kunstleer. Knip het hoofdpaneel uit. Houd aan alle kanten rekening met een speling van 5 cm. Vergeet niet om gaten te maken voor het handvat en het slot.

Stap 3

Maak drie rolstroken van hetzelfde materiaal. Lijm deze strips één voor één op de deur. Leg er vervolgens watten of schuimrubber op, waarvan de dikte niet meer dan drie centimeter mag zijn. Rol het kunstleer op zodat er rollen ontstaan. Lijm ook de tweede rand van de strip op de deur. De rol moet iets overhangen om de opening tussen de deur en het frame goed te sluiten.

Stap 4

Verspreid vervolgens de vulling of schuimrubber op de deur en bedek deze met kunstleer. Stop het kunstleer onder het schuim en zet vast met lijm. Hierdoor ontstaat er weer een kraal. Dan kun je een patroon op de deuren ponsen. Tussen de noppen kunt u een kabel of sierdraad spannen. Dit geeft de deur een meer visuele impact. Deze piercing houdt de isolatie goed vast en laat deze na verloop van tijd niet verschuiven. Ook kunt u bij het stofferen gekrulde sluitringen onder de deurkappen plaatsen. Je kunt je fantasie gebruiken om de voordeur te versieren.

Stap 5

Nu kunt u overgaan tot de installatie van de verwijderde onderdelen. Vervolgens kunt u de deur op zijn plaats installeren. Pas het indien nodig aan.

Aanbevolen: