Hoe Blijf Je Warm In Een Appartement?

Inhoudsopgave:

Hoe Blijf Je Warm In Een Appartement?
Hoe Blijf Je Warm In Een Appartement?

Video: Hoe Blijf Je Warm In Een Appartement?

Video: Hoe Blijf Je Warm In Een Appartement?
Video: Откровения. Квартира (1 серия) 2024, Maart
Anonim

Koud weer zet in, en het appartement wordt koel. Niemand wil geld verspillen door extra elektrische kachels te installeren die veel elektriciteit verbruiken. Hoe kostbare warmte in een appartement te behouden? Welke manieren zijn hiervoor?

Hoe blijf je warm in een appartement?
Hoe blijf je warm in een appartement?

Noodzakelijk

siliconenkit, tapijt, isolatieplaten

instructies:

Stap 1

Controleer of de warmte van de accu komt. Als het warm is en de kamer slecht opwarmt, is er een obstakel voor de circulatie van warme lucht. Bijvoorbeeld een zeer brede vensterbank of gordijnen van te dichte stof. Meubels die tegen de radiator worden geduwd, kunnen ook de verspreiding van warmte belemmeren. De batterij kan enigszins warm zijn omdat deze verstopt is met onzuiverheden. Dit geldt voor oude gietijzeren batterijen. In dit geval moeten de radiatoren worden gereinigd.

Stap 2

Door de ramen ontsnapt veel warmte. Als je oude gebarsten kozijnen hebt, is het aan te raden om nieuwe raamconstructies te plaatsen, bij voorkeur van PVC met dubbele beglazing. Dergelijke structuren, die een hoog niveau van thermische geleidbaarheid en dichtheid hebben, kunnen het warmteverlies aanzienlijk verminderen. Als dit financieel niet mogelijk is, repareer dan de oude ramen. Vervang beschadigd glas, repareer kieren in de kozijnen en onder de vensterbank. Het is beter om siliconenkit te gebruiken. Handig om zelfklevende isolatietapes te gebruiken, gelijmd op de kruising van het frame en het glas.

Stap 3

Isoleer de muren. Kies de muur die aan de straatkant ligt en hang er een kleed op, liefst wol. Als het tapijt niet in het ontwerp van de kamer past, isoleer dan de muur met warmte-isolerende platen, bijvoorbeeld penoplex.

Stap 4

Isoleer de voordeur. Gebruik rubberen afdichtingen die rond de hele omtrek van de deuropening worden geïnstalleerd en voorkom dat kou vanaf de straat binnenkomt. Uw deur blijft niet alleen warm, maar stopt ook onaangenaam dichtslaand in het slot.

Stap 5

Koester de warmte. Houd de ventilatieopeningen niet constant open als dit niet nodig is of als er niemand in het appartement is. Vraag bij het kopen van kunststof ramen om ze uit te rusten met een klimaatbeheersingssysteem - speciale kleppen waarmee u de kamer kunt ventileren wanneer het raam gesloten is.

Aanbevolen: