Hoe Een Loggia Uit Te Rusten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Loggia Uit Te Rusten?
Hoe Een Loggia Uit Te Rusten?

Video: Hoe Een Loggia Uit Te Rusten?

Video: Hoe Een Loggia Uit Te Rusten?
Video: Hoe een loggia te bedekken met plastic. Deel 1 2024, Maart
Anonim

Heel vaak rijst de vraag naar het regelen van een loggia. Veel mensen dromen van een comfortabele en gezellige loggia. Er een maken is vrij eenvoudig. Het is alleen nodig om een aantal activiteiten uit te voeren.

Hoe een loggia uit te rusten?
Hoe een loggia uit te rusten?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u zich ontdoen van onnodig afval. Vaak worden onnodige dingen jarenlang op de loggia opgeslagen. Meestal kun je op de loggia een soort schommelstoel, een roestig kinderbedje of oude ski's tegenkomen. Al deze dingen moeten worden verwijderd. Vervolgens houden we ons bezig met de keuze van meubels.

Stap 2

Bij het kiezen van meubels is het belangrijkste om rekening te houden met de compactheid ervan. Kies voor een loggia speciale meubels, zoals een zomerhuisje. Dergelijke meubels moeten functioneel, transformeerbaar en compact zijn. Om plaats te maken voor meubels, schuift u de bloembakken opzij. Als er een sterke ophanging is, kunt u de bloemen het beste aan de buitenkant van de loggia hangen.

Stap 3

Koop indien mogelijk metalen, gesmede of gegoten meubels. Het is stijlvol en praktisch. Een set handgemaakte gietijzeren meubelen past goed op elk balkon.

Stap 4

Installeer rieten meubels op de loggia. Het zal er goed uitzien. Hoewel de loggia klein is, kan het ontzettend gezellig zijn. U kunt bijvoorbeeld een tafel met een halfrond tafelblad dicht bij het balkonrooster verplaatsen en er naast ruimte voor twee rieten stoelen.

Stap 5

U kunt zelfs een luxe stoel naast bloemen op de loggia gebruiken. Het zal het hele zicht op de loggia transformeren. Op dit pleintje zetten nogal wat mensen een zonnebank, houten bank of chaise longue. Er zal zeker voldoende ruimte zijn. U kunt elke dag een luchtbad nemen. Het is erg goed voor de gezondheid. Gebruik een grote paraplu om jezelf tegen de zon te beschermen.

Stap 6

Aan de muur boven het balkon kunt u een bamboe of houten balk bevestigen, waar u een normaal schuifgordijn op zet. Houten meubels zien er goed uit op de loggia. In de winkel heeft het een acceptabele prijs. Afneembare stoffen stoelen kunnen een knusse sfeer aan de ruimte geven.

Aanbevolen: