Vertragingen Oplossen

Inhoudsopgave:

Vertragingen Oplossen
Vertragingen Oplossen

Video: Vertragingen Oplossen

Video: Vertragingen Oplossen
Video: Blokkerig of zwart beeld oplossen | Monteur Jordi helpt 2024, Maart
Anonim

Een van de gemeenschappelijke fundamenten van alle verdiepingen zijn logs. In de regel zijn het houten balken of metalen of kunststof balken. Om de vloer sterk en gelijkmatig te maken, moet u de houtblokken correct installeren en bevestigen.

Vertragingen oplossen
Vertragingen oplossen

Noodzakelijk

  • - houten stammen;
  • - grondverf;
  • - zand of slakken;
  • - antiseptisch;
  • - schroevendraaier en zelftappende schroeven;
  • - nagels.

instructies:

Stap 1

Reinig en prime het oppervlak waarop de balken worden geïnstalleerd. Breng een geluiddempende laag aan bestaande uit zand of slakken (in dit geval kunnen de ondervloeren van vezelplaat zijn).

Stap 2

Behandel de vertragingen met een antisepticum.

Stap 3

Monteer de stammen parallel aan de raamopeningen, bovendien moet de afstand tussen hen een halve meter zijn en mag de opening tussen de stammen en de muren niet meer dan vijf centimeter zijn. Installeer eerst de vuurtorenbalken (ze worden om de twee meter geïnstalleerd). Controleer vervolgens de horizontale positie van de vuurtorenlagers en leg de tussenliggende lagers in stappen van vijftig centimeter.

Stap 4

Dock korte stammen met stompe uiteinden (de lengte van de stam moet echter minimaal één meter zijn).

Stap 5

Bevestig de stammen niet plat aan de 20 cm zijde, maar staand aan de 5 centimeter zijde. Schroef de schroeven in een hoek van 45 graden aan beide zijden van het bord in (dat wil zeggen, u zou twee schroeven moeten hebben voor elke vloersteunbalk). Op moeilijk bereikbare plaatsen kun je spijkers van 90-100 millimeter lang gebruiken.

Aanbevolen: