Hoe Draden Aan De Muur Te Verbergen?

Inhoudsopgave:

Hoe Draden Aan De Muur Te Verbergen?
Hoe Draden Aan De Muur Te Verbergen?

Video: Hoe Draden Aan De Muur Te Verbergen?

Video: Hoe Draden Aan De Muur Te Verbergen?
Video: НОСКИ НА ДВУХ СПИЦАХ//ДОПОЛНИТЕЛЬНОЕ ВИДЕО 2024, Maart
Anonim

Na het kopen van een nieuwe woning rijst meteen de vraag van reparatie, want de uitstraling van uw woning is één van de belangrijkste onderdelen van een gezinshaard. Veel mensen vertrouwen reparaties toe aan bouwbedrijven. Dit is echter erg kostbaar en het is noodzakelijk om constant de kwaliteit van het uitgevoerde werk te bewaken. Daarom is het beter om de reparatie zelf uit te voeren. Een van de belangrijkste stappen bij een renovatie is het installeren van de bedrading. Hoe maak je het onzichtbaar?

Hoe draden aan de muur te verbergen?
Hoe draden aan de muur te verbergen?

Noodzakelijk

Gereedschap, cement, perforator, noppen nietjes

instructies:

Stap 1

Maak allereerst een plantekening van de locatie van stopcontacten, schakelaars en huishoudelijke apparaten. Je hebt dit nodig om erachter te komen hoe je alle draden kunt verbergen. Markeer op de tekening de punten waar de draad vandaan komt en waar deze moet eindigen. Markeer ook de plaatsen waar de draden van de huishoudelijke apparaten zelf zullen zijn. Het is niet altijd mogelijk om ze achter meubels te verbergen, dus het kan zijn dat je ze in de muur moet opbergen.

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om de bedrading onzichtbaar te maken. Een daarvan is het leggen van draden in beekjes. Kleine holtes in de muur worden beekjes genoemd. Hun grootte moet anderhalf tot twee keer groter zijn dan de grootte van de gelegde draden. Teken op de muur zelf de contouren van de locatie van de toekomstige stroom. Hol daarna het straaltje voorzichtig uit met een perforator of beitel en hamer. Probeer alles zo zorgvuldig mogelijk te doen, om niet per ongeluk overtollige stukken van de muur af te splinteren. Bewerk daarna het binnenoppervlak van de stroom om het een gladdere vorm te geven. Nu kunt u de draad erin stoppen en voorzichtig afdekken met cement. Na dit alles moet de muur stopverf zijn.

Stap 3

Niet iedereen wil de muren echter bederven door er stromen in te maken, omdat dit een zeer gecompliceerde procedure is. Je kunt de draden ook verbergen onder de plinten. Om dit te doen, is het volgens het plan noodzakelijk om de plaatsen te berekenen waar gaten in de plint worden gemaakt om de draden naar buiten te brengen. Zet de draad rond de omtrek van de kamer vast met kleine nietjes of noppen. Houd er rekening mee dat er aan de binnenzijde groeven voor de draden in de plint moeten zijn zodat de plint duidelijk aan de voeg hecht. Na het leggen en vastzetten van de draden de plinten passen, als alles goed past, installeer dan de plinten en leid de draden door de gaten.

Stap 4

Als de draden niet grondig verborgen hoeven te worden, kunt u ze eenvoudig als interieur vermommen. Lijm of verf bijvoorbeeld in de kleur van de omringende dingen. U kunt ook extra lichtgewicht interieurelementen maken waar de draden zich bevinden. Het hangt allemaal af van je vindingrijkheid en verbeeldingskracht. U hoeft alleen te onthouden dat de draden zo moeten worden geplaatst dat ze niet worden beïnvloed door externe factoren.

Aanbevolen: