Gebreide Interieurdecoraties

Inhoudsopgave:

Gebreide Interieurdecoraties
Gebreide Interieurdecoraties

Video: Gebreide Interieurdecoraties

Video: Gebreide Interieurdecoraties
Video: ПОШАГОВОЕ ВЯЗАНИЕ PANTUFA ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ 2024, Maart
Anonim

Allerlei gebreide kleine dingen in huis creëren een sfeer van warmte en comfort. Met behulp van dergelijke dingen kun je oude saaie interieuritems een nieuwe aantrekkelijke en originele look geven.

Gebreide interieurdecoraties
Gebreide interieurdecoraties

Interieurdecoratie met gebreide dingen

Gebreide "dingen" passen in elke kamer en elk interieur. Ze zullen er geweldig uitzien in een kamer die is ingericht in een klassieke stijl, landelijk, hi-tech. Poefs in verschillende vormen - rond, vierkant, gekruld, met een getextureerd gebreid oppervlak zullen een woonkamer in een "rustieke stijl" versieren. Het kan ook worden versierd met vloerkleden, spreien en gehaakte of gebreide vloerkleden. De kleur van dergelijke producten kan worden gevarieerd - om te passen bij het algemene kleurenschema of een heldere contrasterende plek. Er zijn restjes garen, een creatief idee en wat tijd nodig om een uniek vloerkleed of kussen te maken.

Doe-het-zelf dingen zijn een uitstekende oplossing voor het inrichten van de ruimte van een kinderkamer of hoek. Een zacht pluizig tapijt gemaakt met langwerpige lussen wordt een favoriete plek voor een kind om te spelen. Een schattig gebreid wandkleed met een zakje voor een pyjama of een kussen in de vorm van een dier: een schildpad, een lieveheersbeestje, een kat, een teckelhond, brengen sfeer in de kinderkamer. Het is gemakkelijk om zo'n kussen te breien, bijvoorbeeld voor een teckel, je moet een lange rechthoekige doek en kleine details breien - oren, benen, staart. De rechthoek is genaaid, hij is gevuld met watten, gebreide delen zijn genaaid, knoopogen - het kussen is klaar.

De keuken wordt aangekleed met servetten, hete onderzetters, waterkokers en andere prullaria. Voor een thuiskas kunt u overlays breien voor bloempotten en plantenbakken. Een gebreid schoenenrek ziet er waardig uit in de gang.

Ideeën voor gebreide "dingen"

Het interieur van het huis ziet er interessant uit, waarin gebreide accessoires zijn:

- lampenkappen;

- pannenlappen voor gordijnen;

- stoel hoezen;

- tafelkleden.

Gebreide bloemen zullen het ontwerp van het appartement opfrissen met hun uniciteit en exotisme. Met behulp van een haak of breinaalden kun je alles breien - maak een fantastische scharlakenrode bloem, originele rozen, boeketten van lelies, lelietje-van-dalen, cactussen. Cactussen kunnen trouwens dienen als kussen voor spelden en naalden.

Gebreide kisten, designvazen - gebonden flessen of blikjes, wandpanelen zorgen voor gezelligheid in huis. Een oud horloge kan worden bijgewerkt met een gebreide wijzerplaat. Het speelgoed ziet er heel schattig uit - ze zullen niet alleen de kamer versieren, maar ook de kinderen verrukken. Gebreide afbeeldingen kunnen elk zijn - realistisch - kittens, puppy's of cartoons - met onevenredige hoofden, armen, benen.

Gebreide items in het interieur zijn een modieuze trend in modern design, met behulp van creatieve producten kunt u uw huis individualiteit geven.

Aanbevolen: