Spiegelplafonds - Visuele Uitbreiding Van De Ruimte

Inhoudsopgave:

Spiegelplafonds - Visuele Uitbreiding Van De Ruimte
Spiegelplafonds - Visuele Uitbreiding Van De Ruimte

Video: Spiegelplafonds - Visuele Uitbreiding Van De Ruimte

Video: Spiegelplafonds - Visuele Uitbreiding Van De Ruimte
Video: Diverse GVB, EBS & Connexxion bussen op Amsterdam Centraal IJzijde | 2016 2024, Maart
Anonim

Geconfronteerd met het probleem van ruimtegebrek in een appartement, proberen mensen het op verschillende manieren op te lossen. Tegenwoordig bieden ontwerpers veel opties voor de visuele uitbreiding van de kamer. Bijvoorbeeld spiegelplafonds, die zelfs in een kleine Chroesjtsjov een gezellig nest zullen helpen creëren.

Spiegelplafonds - visuele uitbreiding van de ruimte
Spiegelplafonds - visuele uitbreiding van de ruimte

Hoe horizonten te vervagen en de ruimte visueel te vergroten

Om een kamer groter, breder en groter te maken, kunt u verschillende methoden gebruiken: maak een gelaagd of spanplafond of bedek het plafond met glanzende verf. Tegelijkertijd wordt de ontwerpmeesters voor het inrichten van een kleine kamer geadviseerd om lichte kleuren te gebruiken en meer aandacht te besteden aan de juiste kunstmatige verlichting.

Maar de rijkste en meest chique optie die de illusie van oneindigheid creëert, is een spiegelplafond. Door moderne optische technieken op de juiste manier toe te passen, kun je van een kleine en donkere kamer een lichte en ruime kamer vol comfort maken.

Plafondspiegels zijn een populaire en zeer interessante ontwerpoplossing die helpt om de ruimte te vergroten zonder toevlucht te nemen tot extra effecten.

Spiegels voor badkamer en woonkamer

Het spiegelplafond past even goed in interieurs van verschillende stijlen. Spiegeltegels kunnen zowel in de badkamer als bij het decoreren van het plafond van een kleine slaapkamer worden gebruikt. Tegelijkertijd hebben spiegeltegels een aantal voordelen die dit bekledingsmateriaal het meest populair maken. Ten eerste is het vermeldenswaard de esthetiek, vochtbestendigheid en functionaliteit van het materiaal. Daarnaast zijn spiegeltegels onderhoudsarm en snel te plaatsen.

Er zijn lamellen- en cassettetypes spiegeltegels. Tegelijkertijd is de prijs van een cassetteplafond een orde van grootte lager dan het rackplafond, wat de populariteit en de vraag bij kopers aanzienlijk verhoogt.

Het cassette-verlaagd spiegelplafond is een vierkante module van staal of aluminium met een mat of glanzend oppervlak. Veel fabrikanten maken cassettes niet alleen geperforeerd om de ventilatie-eigenschappen te verbeteren, maar vullen de modules ook met glasvezelmineralen als thermisch isolatiemateriaal. Extra polijsten maakt het oppervlak van de modules spiegelend en glad.

Op de Russische markt van spiegelplafonds vindt u zowel binnenlandse als buitenlandse fabrikanten: uit China, Duitsland, Zweden, de VS, Groot-Brittannië.

Bij het ontwerp van een kamer kunnen spiegeltegels worden gebruikt om het plafond of de afzonderlijke delen ervan te versieren. Om de decoratieve mogelijkheden van het materiaal en de variatie van het resultaat beter voor te stellen, is het de moeite waard om foto's van afgewerkte spiegelplafonds te bekijken in de catalogi van bedrijven die spiegeltegels verkopen en installeren.

Tegelmodules kunnen alleen op een perfect vlak oppervlak worden gelijmd, anders zal de verkeerde brekingshoek het algehele uiterlijk van de plafondstructuur gemakkelijk bederven. Met een bepaalde vaardigheid kun je zo'n plafond met je eigen handen monteren.

Wanneer u zelf een spiegelplafond installeert, vergeet dan niet dat dit materiaal erg kwetsbaar is en een zorgvuldige behandeling vereist.

Tot slot moet worden opgemerkt dat spiegeltegels geen statische elektriciteit accumuleren en bestand zijn tegen corrosie, zelfs in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Bovendien zijn moderne cassette-ophangconstructies een milieuvriendelijk materiaal dat zich niet leent voor verbranding. Spiegelplafonds in het interieur zijn een verscheidenheid aan ontwerpoplossingen voor kleine appartementen die de kamer ruimte geven, deze vullen met licht en lucht.

Aanbevolen: