Hoe Een Slaapkamer Te Renoveren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Slaapkamer Te Renoveren?
Hoe Een Slaapkamer Te Renoveren?

Video: Hoe Een Slaapkamer Te Renoveren?

Video: Hoe Een Slaapkamer Te Renoveren?
Video: VAN ROMMELZOLDER NAAR SLAAPKAMER/EEN GAT IN HET DAK! - Nummertje39 #17 2024, Maart
Anonim

Heb je een appartement gekocht in een nieuwbouw en weet je niet hoe je van een slaapkamer snel een leefbare en comfortabele ruimte kunt maken? U moet de reparatie van deze kamer zorgvuldig overwegen, want hier brengt u een aanzienlijk deel van uw leven door en ontspant u na een lange dag werken.

Hoe een slaapkamer te renoveren?
Hoe een slaapkamer te renoveren?

Noodzakelijk

  • - stopverf "start";
  • - mixer, spatel, emmer;
  • - diepe penetratieprimer of antischimmelvloeistof;
  • - behangpapier, behanglijm, kwast en droogdoek;
  • - aerogelrug, linoleum, mes;
  • - plint en plinthoeken van binnen- en buitentype;
  • - boor en boor 6 mm voor beton;
  • - set zelftappende deuvels 45x6 mm;
  • - Met piepschuim gedecoreerde borden (50x50 cm);
  • - stokbrood;
  • - vloeibare nagels;
  • - bouwmes.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het niet wordt aanbevolen om reparaties in een nieuw huis uit te voeren voordat het krimpt, wat meestal minstens een jaar duurt. Maar om in een appartement te wonen, moet u een voorlopige renovatie van de slaapkamer uitvoeren. Neem een primer en primer de muren. Reinig tijdens het gronden de wanden van mogelijke uitstulpingen en mortelaanhechting.

Stap 2

Als de muren niet gepleisterd zijn, pleister ze dan eerst, laat de muren drogen (de tijd staat aangegeven op de verpakking) en begin met plamuren. Verdun de stopverf tot de consistentie van zure room en stop de wanden met een dunne laag. Tegelijkertijd is het uw doel om alle oneffenheden en porositeit van het beton glad te strijken.

Stap 3

Om je slaapkamer te renoveren zonder veel geld uit te geven, plak je decoratieve schuimtegels op het plafond. Deel hiervoor de plafondbreedte door de tegelbreedte. Als de rest groter is dan 5, deel deze dan door twee. De resulterende waarde is de breedte van de eerste rij. Voer dezelfde manipulaties uit met de lengte van het plafond. Snijd de schuimtegels af en begin met plakken. Breng de tegellijm aan met een stip of slang, druk deze tegen het plafond en wacht een paar minuten totdat de lijm is uitgehard.

Stap 4

Veeg en dweil de vloer. Laat het volledig drogen. Leg er een substraat op en linoleum erop. U moet een naadloze, gelijkmatige afwerking hebben.

Stap 5

Behang op de muren. Zorg ervoor dat er zich geen lucht onder het behang ophoopt.

Stap 6

Bevestig het linoleum met plinten rond de omtrek van de kamer met behulp van een boormachine en een zelftappende deuvelkit. Maak de randen en hoeken van de plinten met behulp van de bijbehorende hoekstukken van de plint.

Stap 7

De laatste fase van de renovatie van de slaapkamer is het lijmen van baguettes rond de omtrek van de muren onder het plafond. Om de baguettes in de hoeken samen te voegen, gebruikt u een mes, waarbij u de uiteinden eerder in een hoek van 45º hebt gesneden.

Aanbevolen: