Hoe Je Een Evenement Stijlvol En Mooi Decoreert Met Bloemen

Hoe Je Een Evenement Stijlvol En Mooi Decoreert Met Bloemen
Hoe Je Een Evenement Stijlvol En Mooi Decoreert Met Bloemen

Video: Hoe Je Een Evenement Stijlvol En Mooi Decoreert Met Bloemen

Video: Hoe Je Een Evenement Stijlvol En Mooi Decoreert Met Bloemen
Video: 21 MOOIE PAPIEREN BLOEMEN 2024, Maart
Anonim

Vergeet bij het organiseren van een evenement niet de hal te versieren waar het zal worden gehouden. Bloemstukken gemaakt door een ervaren bloemist zijn in dergelijke gevallen zeer geschikte decoratieve elementen.

Hoe je een evenement stijlvol en mooi decoreert met bloemen
Hoe je een evenement stijlvol en mooi decoreert met bloemen

Om de met bloemen versierde hal er plechtig, stijlvol en luxueus uit te laten zien, moet je de juiste planten kunnen kiezen. Vermijd bloemen met een penetrante of te sterke geur, omdat hun geur hoofdpijn en zelfs misselijkheid kan veroorzaken. Dit is vooral belangrijk om rekening mee te houden als het evenement lang zal duren. Bloemen met een subtiele geur zijn een veel betere keuze.

Het volgende punt is de kleurkeuze. Het hangt direct af van de kenmerken van het evenement, inclusief de stijl. Klassieke huwelijkscomposities kunnen bijvoorbeeld worden gemaakt in lichte, delicate kleuren en tijdens de kerstviering is het passend om de kamer in groene, rode en gouden of zilveren kleuren te versieren. Maar in ieder geval mogen boeketten niet te bont zijn, anders zien ze er eerder smakeloos dan stijlvol uit.

In sommige gevallen zijn speciale, thematische composities geschikt. Als u bijvoorbeeld een Valentijnsdag-evenement plant, is het gepast om meerdere hartkransen te gebruiken die zijn samengesteld uit rode bloemen. Op een kinderfeestje kunnen decoraties "bloemenspeelgoed" zijn - beren, konijntjes, enz. Op het bedrijfsfeest van het nieuwe jaar zijn kerstkransen en composities met dennentakken relevant.

Na het kiezen van de juiste bloemstukken, bedenk dan waar je ze moet plaatsen. Als er een podium in de zaal is, is het zinvol om de aandacht erop te vestigen met behulp van muurcomposities die achter het podium of aan de zijkanten ervan worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is het gebruik van grote, stabiele vloervazen met luxe boeketten. Onthoud in ieder geval dat bloemen het evenement niet mogen verstoren.

Als er feesttafels in de hal zijn, moeten deze ook met bloemen worden versierd. Trapsgewijze composities die aan het tafelkleed zijn bevestigd, zien er erg mooi uit. Als je wilt, kun je boeketten ook in platte of hoge vazen gebruiken, maar houd er rekening mee dat ze de gasten niet mogen hinderen. Situaties waarin bloemen in voedsel terechtkomen of het podium blokkeren, zijn onaanvaardbaar. Vazen met bloemen zijn vooral geschikt als gasten aan veel kleine tafels zitten. Dan kan in het midden van elke tafel een elegante compositie worden gezet.

Aanbevolen: