Hoe Een Vlek Van Bont Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vlek Van Bont Te Verwijderen
Hoe Een Vlek Van Bont Te Verwijderen

Video: Hoe Een Vlek Van Bont Te Verwijderen

Video: Hoe Een Vlek Van Bont Te Verwijderen
Video: 22 EENVOUDIGE MANIEREN OM EEN VLEK TE VERWIJDEREN DIE MAGISCH WERKT 2024, Maart
Anonim

Er zijn situaties waarin vlekken op de pelsjas verschijnen. Je kunt ze verwijderen met huismiddeltjes. Als ze het verwijderen van vervuiling niet aankunnen, neem dan contact op met een stomerij.

Hoe een vlek van bont te verwijderen
Hoe een vlek van bont te verwijderen

instructies:

Stap 1

Vettige vlekken. Neem 500 ml water, 1 theelepel ammoniak en 3 theelepels zout. Meng alle ingrediënten. Dompel een wattenstaafje in deze oplossing en wrijf over het gebied. Spoel vervolgens af met schoon water. Hang je bontjas te drogen.

Stap 2

Verse vetvlekken worden van kunstbont verwijderd met een mengsel van benzine en aardappelzetmeel. Breng pap aan op het besmette gebied. Wanneer de benzine is uitgewerkt, verwijdert u het mengsel met een borstel en schudt u de pelsjas. Niet alle soorten nepbont tolereren de effecten van benzine. Test het product eerst op een onopvallende plek van het product. Als de vacht niet van kleur en textuur is veranderd, kunt u het hele oppervlak reinigen.

Stap 3

Leg een zeer stoffig bont kledingstuk met de pool naar beneden op een vlakke ondergrond bedekt met een wit vochtig laken. Pak de staaf en sla de bontjas eruit. Al het stof blijft op de vochtige doek achter.

Stap 4

Verwarm tarwe- of roggezemelen in een metalen bak. Spreid de bontjas uit op een vlak, schoon oppervlak. Verspreid vervolgens de hete zemelen en schrob met een borstel. Schud ze dan af en hang de bontjas op.

Stap 5

Je kunt witte vacht van vuil verwijderen met aardappelzetmeel of griesmeel. Verdeel het over de stapel en wrijf grondig. Als het zetmeel grijs wordt, is het raadzaam om de procedure te herhalen.

Stap 6

Verontreinigde vacht kan op de originele manier worden gereinigd. Neem een huisdierenshampoo en verdun deze met warm water. Giet zeepsop in een spuitfles en spuit over het hele oppervlak van de pelsjas. Veeg vervolgens af met een vochtige spons of doek.

Stap 7

Waterstofperoxide reinigt effectief en verwijdert geelheid van lichte vacht. Spuit het over het hele oppervlak van het product en wacht tot het volledig droog is. Kam vervolgens met een fijngetande kam.

Aanbevolen: