Rookgeur: Hoe Het Probleem Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Rookgeur: Hoe Het Probleem Op Te Lossen?
Rookgeur: Hoe Het Probleem Op Te Lossen?

Video: Rookgeur: Hoe Het Probleem Op Te Lossen?

Video: Rookgeur: Hoe Het Probleem Op Te Lossen?
Video: Wietlucht in huis? Hoe krijgt u het weg 2024, Maart
Anonim

Gebruik volksmethoden samen met moderne middelen om de geur van rook, inclusief tabak, kwijt te raken. Ze zijn veilig voor anderen en tegelijkertijd zeer effectief.

Rookgeur: hoe het probleem op te lossen?
Rookgeur: hoe het probleem op te lossen?

instructies:

Stap 1

Hang kleding die naar rook ruikt op het balkon voor ventilatie en was ze vervolgens in een machine met een wasverzachter. Als het ding zo stinkt dat deze maatregelen niet hebben geholpen, verdun dan 30 ml tafelazijn in 5 liter warm water. Volg de instructies over de temperatuurinstelling voor het specifieke materiaal waarvan het item is gemaakt. Week kleding twee uur in de resulterende pekel en spoel vervolgens grondig uit. Wassen zoals gewoonlijk in de machine indien nodig. Deze methode is ook goed om tabaksrook kwijt te raken. Neem voorzorgsmaatregelen - giet geen azijn op kleding. Zorg ervoor dat gekleurde items niet vervagen wanneer ze in dergelijke pekel worden geweekt.

Stap 2

Reinig om geuren van tapijten, gordijnen en bankkussens te verwijderen. Gordijnen, kussenslopen wassen, 4-5 uur in de vriezer leggen. Behandel tapijten met speciale middelen van bekende merken en maak schoon met een wasstofzuiger. Zorg in de winter voor een tapijtreiniger buiten. Rollen op schone sneeuw, goed slaan met tapijtkloppers, sneeuw afschudden, thuis droog uitrollen.

Stap 3

Om de geur van tabak en rook van banken en andere gestoffeerde meubels te verwijderen, weekt u een doek in een afwasmiddel verdund met warm water, legt u het op een oppervlak en laat u het 10-15 minuten intrekken. Klop vervolgens met een klopper of een kleine stok. Spoel de stof, herhaal de procedure. Zo verwijder je het stof dat zich tussen de vezels van de bekleding heeft opgehoopt.

Stap 4

Behandel de oppervlakken van houten meubelen, plafonds, vensterbanken met zeepsop en azijn. Veeg het behang af met een licht vochtige doek.

Stap 5

Om de lucht in uw appartement te zuiveren, maakt u een handdoek nat en hangt u deze in het midden van de kamer. Het water absorbeert onaangename geuren, waaronder de geur van rook. Schik gebrande koffiebonen in kopjes, ze maskeren andere geuren met hun aroma.

Aanbevolen: