Verschillende Landelijke Toiletten En Designkenmerken

Verschillende Landelijke Toiletten En Designkenmerken
Verschillende Landelijke Toiletten En Designkenmerken

Video: Verschillende Landelijke Toiletten En Designkenmerken

Video: Verschillende Landelijke Toiletten En Designkenmerken
Video: Hoe werkt een rimless toilet? | Paul Roescher badkamers 2024, Maart
Anonim

De keuze van het type toilet in het land moet worden beïnvloed door een indicator als het voorkomen van grondwater. Als het water zich dieper dan 2,5 meter bevindt en zelfs tijdens regen en overstromingen niet hoger komt, kunt u elk landtoilet met uw eigen handen regelen. Als het grondwater hoog is, ligt het niveau dicht bij het oppervlak, u mag een structuur niet uitrusten met een beerput.

Verschillende landelijke toiletten en designkenmerken
Verschillende landelijke toiletten en designkenmerken

Soorten toiletten voor zomerhuisjes zijn als volgt:

• Spelingkast.

• Kruitkast.

• Droge kast.

• Een straatstructuur gebouwd over een beerput.

• Chemisch toilet.

• Turftoilet voor zomerhuisjes.

De meest bekende is de beproefde constructie, namelijk een dorpstoilet in de vorm van een promenade met een uitgeruste beerput. Een gat tot anderhalve meter diep wordt in de grond gegraven, waarboven een huis van planken is geïnstalleerd. In de put zullen onzuiverheden zich ophopen, die geleidelijk zullen ontbinden. Maar bij intensief gebruik raakt de pit te snel vol en heeft de inhoud geen tijd om te gisten.

Vroeger, bij het vullen van een gat, werd het probleem eenvoudig opgelost - het werd gesloten en begraven, het bebouwde huis werd naar een andere plaats verplaatst en had daar eerder een nieuw gat gegraven. Maar nu wordt deze methode uiterst zelden gebruikt, omdat er altijd de mogelijkheid is om een rioolwagen te bellen.

Een variant van het apparaat genaamd "poederkast" is geschikt als het water in uw omgeving te dicht bij het oppervlak staat. Er is geen beerput in het ontwerp - hier wordt een ton of een grote emmer gebruikt, die onder de toiletbril wordt geplaatst. Zodat er geen onaangename rioolgeur is, worden ze na elke reis naar het toilet besprenkeld met as, zaagsel of droge turf. Wanneer de container vol is, wordt deze verwijderd en geleegd op een aangewezen plaats - bijvoorbeeld een composthoop. Na een bepaalde tijd kan het met turf bestrooide afvalwater als meststof worden gebruikt.

Als je geen idee hebt hoe je met je eigen handen een toilet in het land kunt maken en niet denkt dat je alle noodzakelijke handelingen gemakkelijk onder de knie kunt krijgen, kun je een plastic droge kast installeren die bekend is bij alle stadsbewoners. Dit is een eenvoudige cabine met een container waar speciale verbindingen met micro-organismen die afvalwater verwerken worden gegoten. Ze worden meestal op openbare plaatsen geïnstalleerd. Kunststofproducten vormen de eenvoudigste en handigste methode om zo'n delicaat probleem in een zomerhuisje op te lossen. U hoeft niets te bouwen, u kunt gewoon een kant-en-klare stand kopen van het formaat dat u nodig heeft en deze buiten of in huis gebruiken.

De spelingkast is een apparaat dat is uitgerust met een afgesloten beerput. De reiniging wordt uitgevoerd met behulp van de diensten van riolen. Opstelling van spelingkasten wordt in de regel in het huis, nabij de buitenmuur, uitgevoerd. Buiten is een beerput opgesteld en daarin wordt een pijp vanuit het huis naar binnen gebracht, waardoor het afvalwater wordt afgevoerd. Bij het plaatsen van dergelijke kuilen is het noodzakelijk om voor een lichte helling weg van het huis te zorgen - dit biedt extra gemak bij het schoonmaken.

Chemisch verschilt van een droge kast in een middel dat wordt gebruikt om de inhoud die de container binnenkomt te verwerken. Chemische reagentia worden gebruikt om het proces efficiënt te maken. Daarom moet men begrijpen dat de inhoud van de container niet geschikt is voor het bemesten van moestuinen.

Een turftoilet is een thuisversie van de hierboven beschreven poederkast. In feite is het niet veel anders - turf wordt hier ook gebruikt om uitwerpselen te bestuiven. Het apparaat is een gemoderniseerde prestatie van de moderne beschaving - het lijkt sterk op een gewoon toilet, maar in plaats van water zit er droge turf in de tank. Er zijn geen rioolbuizen - in plaats daarvan is een tank voor afvalwater geïnstalleerd. Een dergelijk apparaat is zowel geschikt voor installatie in een speciaal huis gebouwd in de tuin als voor plaatsing in het huis. Om een onaangename geur te voorkomen, voorziet het ontwerp in apparatuur met ventilatie, waarvoor u toegang tot de straat moet bieden.

Welk toilet in een landhuis het meest geschikt is, hangt af van bepaalde voorwaarden daarin en van de wensen van de eigenaren. Het is noodzakelijk om je te houden aan de regeling en de regels van SanPin.

Aanbevolen: