Hoe Kies Je Een Stille Stofzuiger?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Stille Stofzuiger?
Hoe Kies Je Een Stille Stofzuiger?

Video: Hoe Kies Je Een Stille Stofzuiger?

Video: Hoe Kies Je Een Stille Stofzuiger?
Video: BOSCH NIEUWE STILTE STOFZUIGER 2024, Maart
Anonim

Stille stofzuigers maken eigenlijk geluid tijdens het gebruik, alleen hun geluidsniveau is veel lager dan dat van de meeste traditionele modellen en is in de regel niet hoger dan 70 dB. De kosten van dergelijke producten zijn relatief hoog, bovendien is de prijsstijging juist te danken aan het gemak van de modellen en niet aan de kwaliteit van de reiniging.

Hoe kies je een stille stofzuiger?
Hoe kies je een stille stofzuiger?

instructies:

Stap 1

Let op het netto vermogen van de stille stofzuiger. Dit is het belangrijkste punt: vaak onderschatten fabrikanten dit kenmerk opzettelijk, in een poging het geluidsniveau tot een minimum te beperken, en als gevolg daarvan wordt het apparaat onbruikbaar, omdat het stof en vuil niet efficiënt kan verwijderen. Verwar netto vermogen niet met elektrisch vermogen. De beste optie is 240-480 watt.

Stap 2

Geef de voorkeur aan modellen met een geluidsniveau van 65-70 dB of minder. Luidere apparaten kunnen alleen stil worden genoemd voor reclamedoeleinden, maar in feite kunnen ze niet opscheppen over zo'n waardigheid. Houd er rekening mee dat sommige verkopers en fabrikanten geluidsniveaus in economisch, d.w.z. de stilste modus. Het is nuttig om dit punt te verduidelijken door de instructies te bekijken.

Stap 3

Probeer een apparaat te kiezen met een vermogensaanpassing. Dat is erg handig: je kunt zelf de zuigkracht en het geluidsvolume aanpassen en de stofzuiger zo nodig bijna geruisloos laten werken. Het is belangrijk dat de vermogensregelaar zich op een geschikte plaats bevindt. Zo is het plaatsen van dit onderdeel op het handvat een goede optie.

Stap 4

Kies een stofzuiger op basis van zijn gewicht en formaat. Om het geluidsniveau te verminderen, gebruiken fabrikanten verschillende technieken, waaronder het gebruik van speciale materialen die trillingen en geluiden "dempen". Hoe meer van dergelijke materialen worden gebruikt, hoe zwaarder en groter het apparaat. Het is belangrijk dat het handig voor u is om de stofzuiger op te bergen en te gebruiken, dus houd rekening met de oppervlakte van het appartement en uw eigen fysieke mogelijkheden.

Stap 5

Zoek naar populaire modellen waarvoor verbruiksartikelen gemakkelijk te koop zijn. Zeer zelden behoren stille stofzuigers tot de categorie was- of cyclonische stofzuigers - in de regel worden dergelijke apparaten aangevuld met vuilniszakken, omdat u met deze optie het laagste geluidsniveau kunt bereiken. Helaas is het moeilijk om geschikte tassen te kopen voor sommige zeldzame modellen van dergelijke stofzuigers, en dit wordt een serieus probleem voor gebruikers.

Aanbevolen: