Hoe Een Kamerdeur Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kamerdeur Te Installeren?
Hoe Een Kamerdeur Te Installeren?

Video: Hoe Een Kamerdeur Te Installeren?

Video: Hoe Een Kamerdeur Te Installeren?
Video: How to: Door-Tech Binnendeur plaatsen (uitgebreide plaatsingssuggestie) 2024, Maart
Anonim

De technologie die wordt gebruikt om een kamerdeur te installeren, omvat verschillende hoofdfasen. De levensduur van de deuren hangt af van hun volgorde en nauwkeurigheid. Daarom moet het proces met alle ernst worden benaderd.

Hoe een kamerdeur te installeren?
Hoe een kamerdeur te installeren?

instructies:

Stap 1

Neem alle metingen die u nodig hebt om zo nauwkeurig mogelijk te zijn. De breedte van de deur moet worden gemeten langs de vloer en de hoogte langs de zijhelling. Als u zich aan deze regel houdt, kunt u strikte verticaliteit en horizontaliteit handhaven. Houd altijd rekening met mogelijke fouten door ze te berekenen. Als de vloer bijvoorbeeld tijdelijk niet beschikbaar is en er nu gemeten moet worden, houd dan rekening met de hoogte na plaatsing. Metingen zijn een zeer veeleisende klus, u zult zich vergissen - het zal moeilijk en duur zijn om de deur correct te installeren. Nodig daarom ervaren professionals uit als u niet zeker bent van uw eigen kennis.

Stap 2

Begin met het in elkaar zetten van de doos. Om een kamerdeur te installeren, moet u weten welk niveau van kromming de vloer heeft. Gebruik hiervoor een bouwniveau door deze tussen de twee zijden van de opening te plaatsen. De afstanden kunnen variëren, maar de afwijking mag niet meer dan 5 mm bedragen. De kistenrekken moeten van dezelfde hoogte zijn. Monteer op het meest vlakke oppervlak. Lijn de twee staanders uit met de dwarsbalk in een hoek van 45 graden ermee. Het ontwerp moet vergelijkbaar zijn met de letter "P". Bevestig de verbindingen met zelftappende schroeven.

Bevestig de afgewerkte doos in de opening. In dit geval moet het rek met scharnieren strikt verticaal zijn en moet het rek met het slot worden georiënteerd volgens de veranda van het deurblad.

Stap 3

Behandel het blok met polyurethaanschuim. Eerst moet u het deurblad met plakband lijmen om schade te voorkomen. Bevochtig nu de hele omtrek van de deuropening met water en breng een dunne laag schuim aan langs hetzelfde pad. Na ongeveer 15 uur droogt het uit. Je hoeft alleen maar voorzichtig de overtollige restjes af te snijden met een mes.

Stap 4

Maak platbands van de gewenste maat en bevestig ze aan de zijkanten met speciale lijm of kit.

Aanbevolen: