Badkamer Interieur In Zwart

Inhoudsopgave:

Badkamer Interieur In Zwart
Badkamer Interieur In Zwart

Video: Badkamer Interieur In Zwart

Video: Badkamer Interieur In Zwart
Video: HOME TOUR // Boyi van den hoek - EXTRA VIDEO 2024, Maart
Anonim

Alleen moedige mensen durven de badkamer in het zwart te decoreren. Onze landgenoten geven de voorkeur aan pastel en lichte kleuren, velen zijn bang voor felle accessoires, terwijl zwart over het algemeen eng is, omdat er in de badkamer vaak geen raam is, het kunstmatig verlicht is, maar hier zal alles zwart zijn …

Badkamer interieur in zwart
Badkamer interieur in zwart

Zwarte tegels

Neem niet alles letterlijk, want zwart kan anders zijn. Zo worden zwarte tegels gemaakt in een glanzende uitvoering of met goudtinten, de badkamer wordt geraffineerd met dergelijke tegels. Over het algemeen moet je, als je de muren met zwarte tegels inlegt, veel zilver en goud gebruiken.

Verlichting

Een zwarte badkamer moet veel kunstlicht hebben. Gebruik een overvloed aan spiegels met lichtbronnen ernaast. U kunt glanzende lamellenplafonds installeren die het licht perfect reflecteren.

Contrast

Maak voor contrast strepen of delen van een andere kleur in de zwarte badkamer. De combinatie van zwart en wit zal helpen om grafische afbeeldingen toe te voegen. En oranje of rood zal warmte toevoegen. Maar het is beter om de gele kleur helemaal niet te gebruiken - de badkamer zal agressief blijken te zijn.

Loodgieter

Nu produceren veel bedrijven wastafels en badkuipen in verschillende kleuren, waaronder zwart. Opgemerkt moet worden dat dit niet alleen polaire categorieën zijn, zoals goedkope of exclusieve acrylspoelbakken, maar ook gewone gietijzeren, waaraan onze landgenoten zo gewend zijn.

Aanbevolen: