Hoe Het Euro-venster Aan Te Passen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Euro-venster Aan Te Passen?
Hoe Het Euro-venster Aan Te Passen?

Video: Hoe Het Euro-venster Aan Te Passen?

Video: Hoe Het Euro-venster Aan Te Passen?
Video: Арендуем автомобиль на Тенерифе не дорого лайфхак 2024, Maart
Anonim

In het euroraam wordt één kozijn met dubbel glas gebruikt in plaats van twee met glas. Na het plaatsen van dergelijke dubbele beglazing wordt garantie gegeven in geval van storingen. Maar als de garantie is verlopen en de ruit slechter gaat functioneren, kunt u de grote storingen zelf verhelpen.

Hoe het Euro-venster aan te passen?
Hoe het Euro-venster aan te passen?

Noodzakelijk

  • - rubberen hamer;
  • - universele schroevendraaier, dubbelzijdig;
  • - zeskant afstellen;
  • - beitel.

instructies:

Stap 1

Als de raamvleugel licht wordt gewreven, moet u eerst de plaats van wrijving op het gehoor en visueel bepalen. Begin de impost te raken met een rubberen hamer van gemiddelde sterkte. Ga vanuit de probleemhoek over de gehele hoogte van de impost. Lijn de impost uit en lijn de raamvleugel op dezelfde manier uit.

Stap 2

Stel het onderste scharnier af om wrijving van de raamvleugel op het kozijn te voorkomen. Verwijder hiervoor het decor en draai met behulp van de stelzeskant de schroef van de binnenste penlus totdat u het onderste punt van het eurovenster boven het frame optilt en zo aan de onderkant stopt met wrijven.

Stap 3

Om bij het bovenste afstelpunt te komen, klapt u het venster open en zoekt u de zeskantige stelschroef. Draai de schroef totdat u de positie van de vleugel ten opzichte van de bovenkant van het frame aanpast.

Stap 4

Als de wrijving niet kan worden verwijderd door de schroeven aan te passen, gebruik dan een beitel om het wrijvingsgebied op de vleugel voorzichtig af te snijden. Bij het snijden de beitel van boven naar beneden laten lopen, zodat er geen krassen op het te behandelen oppervlak ontstaan.

Stap 5

Als de mate van druk van de ramen is veranderd, stel dan de drukpennen van het hardwareslot af. Neem hiervoor een stelzeskant of een schroevendraaier en draai elke tap één voor één, waarbij u de klemkracht verhoogt of verlaagt.

Aanbevolen: