Vloeibaar Behang - Handig, Snel, Gemakkelijk

Vloeibaar Behang - Handig, Snel, Gemakkelijk
Vloeibaar Behang - Handig, Snel, Gemakkelijk

Video: Vloeibaar Behang - Handig, Snel, Gemakkelijk

Video: Vloeibaar Behang - Handig, Snel, Gemakkelijk
Video: WallCo www vloeibaarbehang nl 2024, Maart
Anonim

Als u "kleding" voor de muren kiest, moet u op vloeibaar behang letten. Het is een moderne decoratieve coating samengesteld uit cellulosevezels en een bindmiddel. Kleine vlokken worden met lijm verlijmd en creëren een uniek patroon op de muur.

Vloeibaar behang - handig, snel, gemakkelijk
Vloeibaar behang - handig, snel, gemakkelijk

Vloeibaar behang is geen behang in de gebruikelijke zin van het woord. Ze zijn geen papier, ze worden niet op rollen verkocht, je hoeft er niet lang mee te prutsen om de tekening te passen en ze perfect te plakken zodat de verbindingen niet zichtbaar zijn. Vloeibaar behang lijkt meer op sierpleister en wordt verkocht als droge mengsels. Iedereen kan met dergelijk behang werken - giet de compositie gewoon in een container en meng met water in de door de fabrikant aangegeven verhoudingen.

Vloeibaar behang is populair vanwege de voordelen, waaronder:

• Microporeuze structuur die het behang laat "ademen", maar tegelijkertijd zorgt voor thermische isolatie en geluidsisolatie.

• Vloeibaar behang is antistatisch door natuurlijke bestanddelen van het mengsel, zoals textiel, cellulose en katoenvezels.

• Behang absorbeert geen geuren, stoot geen giftige gassen uit en behoort tot brandwerende materialen die het vuur niet verspreiden.

• Dankzij vloeibaar behang kunt u alle opties voor decoratieve coating creëren, die bovendien niet vervagen.

• Vloeibaar behang is in staat scheuren en defecten af te scheuren. In nieuwe huizen die gevoelig zijn voor krimp, vervormt vloeibaar behang niet vanwege zijn elasticiteit.

• Als het gedeeltelijk vuil of beschadigd is, kunt u het beschadigde gedeelte vervangen.

Vloeibaar behang is geschikt voor bijna elke kamer, of het appartement nu een zomerhuisje, huis of kantoor is. Het kleurenpalet en de structuurpatronen van dit soort behang zijn bijna eindeloos. Door elementen van natuurlijke zijde toe te voegen, wekt vloeibaar behang de illusie dat de muren bedekt zijn met prachtige stof. Een ander hoogtepunt zijn de zilveren of gouden draden die het interieur uniek maken.

Het aanbrengen van behang is eenvoudig. Allereerst wordt het oppervlak voorbereid: de oude coating, vuil en stof worden verwijderd. Indien nodig worden de wanden behandeld met een primer. Vervolgens wordt het poeder in een container gegoten en wordt water toegevoegd in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Het resulterende mengsel wordt in een homogene toestand gebracht. Behang kan zowel met een spatel als met een hopperpistool worden aangebracht. De belangrijkste voorwaarde voor toepassing is de temperatuur boven de 10 graden. Afhankelijk van de luchtvochtigheid in de ruimte is het behang in maximaal 72 uur droog. Indien gewenst kunt u het oppervlak van het vloeibare behang bedekken met acrylvernis.

Het verzorgen van vloeibaar behang is heel eenvoudig. Ze moeten een paar keer per maand worden gestofzuigd. Het behang kan alleen gewassen worden als het gevernist is. Indien nodig kan de coating eenvoudig worden hersteld. Met de juiste zorg kan behang tot 8 jaar meegaan.

Aanbevolen: