Hoe Bouw Je Een Landhuis-hut

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Landhuis-hut
Hoe Bouw Je Een Landhuis-hut

Video: Hoe Bouw Je Een Landhuis-hut

Video: Hoe Bouw Je Een Landhuis-hut
Video: Hoe bouw je een schuilhut? 2024, Maart
Anonim

De landhuishut onderscheidt zich niet alleen door de relatieve eenvoud van het ontwerp, maar ook door de aantrekkelijkheid en niet-trivialiteit van het ontwerp. Zo'n huis kan een zomerhuisje comfortabeler maken, en uw verblijf erop in het zomerseizoen is iets comfortabeler.

Hoe bouw je een landhuis-hut
Hoe bouw je een landhuis-hut

instructies:

Stap 1

Maak het terrein vrij voor de fundering van de landhuishut. De schaal van het toekomstige gebouw hangt niet alleen af van de grootte van deze site, maar ook van het type fundering dat wordt gebruikt. Het is beter om een grote hut op houten palen te installeren, voor een kleine datsja-hut kan het voldoende zijn om de hoeken van de constructie te versterken met blokken die de zwaarste belasting dragen.

Stap 2

Monteer een plankenvloer voor de hut, die tegelijkertijd zal dienen als vloer in het huis en als basis voor de draagstructuur van de frames. Deze vloer wordt op de voorbereide fundering gelegd en met spijkers vastgemaakt. Terrasplanken moeten eerst worden geprimed en daarna een of twee lagen verf op oliebasis worden aangebracht om hun levensduur te verlengen.

Stap 3

Bevestig met spijkers symmetrisch aan het vloeroppervlak twee of drie paar houten frames, op gelijke afstand van elkaar geplaatst, die een steun zullen worden voor het dak van de landhuishut. Er wordt maximaal één frame in de hoeken van het huis geïnstalleerd en er kunnen nog twee frames worden gebruikt om de muren te versterken. Betrouwbare draagframes worden gemaakt van stammen met een dikte van minimaal 20 cm en een hoogte van ongeveer anderhalve meter.

Stap 4

Installeer extra steunpoten om het dak te ondersteunen. Ze moeten ongeveer twee keer zo hoog zijn als de zijframes en hun diameter moet ongeveer 25 cm zijn. Dergelijke rekken worden paarsgewijs aan beide zijden van het huis geïnstalleerd, die niet met een dak worden bedekt. Deze lange eindpalen ondersteunen het dak naar boven toe, terwijl de zijframes de basis van het huisjesdak ondersteunen.

Stap 5

Verzamel twee helften van het dak van lange planken van vijf meter om een zomerhuisje te bouwen met een karakteristiek driehoekig dak. Leg de planken op de draagframes en staanders om een driehoek te vormen. Aan de bovenkant van het dak kunnen de randen van de planken elkaar overlappen of ze kunnen elkaar slechts met één rand raken, in dit geval moet er één brede dwarsplank bovenop worden bevestigd, die de opening afdekt.

Aanbevolen: