Manieren Om Echt Leer Te Onderscheiden Van Kunstleer

Inhoudsopgave:

Manieren Om Echt Leer Te Onderscheiden Van Kunstleer
Manieren Om Echt Leer Te Onderscheiden Van Kunstleer
Anonim

Ondanks het feit dat gewetensvolle verkopers van schoenen, tassen en bovenkleding van leer geen geheimen mogen maken over de oorsprong van het materiaal voor hun goederen, verliest de vraag hoe echt leer van kunstleer te onderscheiden zijn relevantie niet. In feite is dit niet moeilijk om te doen, u hoeft alleen een paar individuele kenmerken van deze materialen te onthouden.

Manieren om echt leer te onderscheiden van kunstleer
Manieren om echt leer te onderscheiden van kunstleer

instructies:

Stap 1

Natuurlijk leer moet een poreus oppervlak hebben, terwijl microscopisch kleine gaatjes er ongelijkmatig over verdeeld zijn. Op kunstmatige huid worden de poriën nagebootst door een mechanisme, zodat ze er symmetrisch uitzien.

Stap 2

Bij een snede moet een product van echt leer een enkele structuur hebben en niet los van het oppervlak. Als dit gebeurt, betekent dit dat de fabrikant het kunstleer simpelweg met een slechte kwaliteit op de stoffen basis heeft gelijmd. Verschillen zijn ook van toepassing op de snit zelf, die te vinden is bij de voegen van zakken of ritssluitingen. Het natuurlijke materiaal is enkelvoudig en splitst niet in franjes of draden. Qua uiterlijk zullen de sneden zelf niet zulke gelijkmatige hoeken hebben als bij kunsthuid.

Stap 3

Een ander verschil tussen natuurlijk leer en kunstleer en pool is de geur, maar bij gebruik van moderne geuren kan het aroma van natuurlijk leer ook aan kunstleer worden gegeven, dus deze indicator kan niet als de enige betrouwbare worden beschouwd.

Aanbevolen: