Hoe Versier Je Een Kroonluchter

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kroonluchter
Hoe Versier Je Een Kroonluchter

Video: Hoe Versier Je Een Kroonluchter

Video: Hoe Versier Je Een Kroonluchter
Video: kroonluchters door Lek Bloemenservice Themadecoraties 2024, Maart
Anonim

Soms wil je op de een of andere manier, op zijn minst een beetje, het interieur van je huis diversifiëren. Wijzig bijvoorbeeld op de een of andere manier de kroonluchter. Als het nieuwe jaar in aantocht is, zullen we natuurlijk versieren met serpentijn, gouden regen, gekleurde ballen en linten. Maar als het nieuwjaarsthema nog niet relevant is, kun je je fantasie aanzetten en een eigen idee bedenken om het hoofdverlichtingsapparaat van de kamer te versieren.

Hoe versier je een kroonluchter
Hoe versier je een kroonluchter

instructies:

Stap 1

Het is beter om een oude kroonluchter te nemen, waarmee het niet jammer zal zijn om te experimenteren, de reeds bestaande plafondlampen aan te passen en te decoreren, of een nieuwe goedkope te kopen. Het is aan te raden dat de kroonluchter klein is, of je zult hem een beetje moeten demonteren om ons decor te bevestigen, eventueel tot aan een lamphouder.

Stap 2

Maak om te beginnen verfrommeld papier voor knutselen of neem kant-en-klare kunstbloemen in verschillende tinten, een ring (hout of plastic) met een diameter van ongeveer 30 cm, wit papier van voldoende dichtheid, houten of plastic kralen, witte draad en lijm.

Stap 3

Als er geen geschikte kralen beschikbaar zijn, gebruik dan gesneden rietjes van cocktails, als er geen ring is, maak deze dan ook van dik karton. Maak in de ring 6 gaten op dezelfde afstand en daartussen nog een 6. Als je klaar- maakte kunstbloemen, bevestig vervolgens in elk het gat één bloem per keer (bijvoorbeeld met behulp van lijm). Als er geen kant-en-klare bloemen zijn, maak ze dan van verfrommeld papier.

Stap 4

Maak 6 hangers van maximaal 50 cm lang, afwisselend papieren cirkels en kralen. Bevestig ze aan de ring in de gaatjes tussen de bloemen.

Stap 5

Maak nog 6 hangers van elk 20 cm lang. Bevestig ze in dezelfde gaten, plaats heldere bloemen aan de uiteinden. Dit decor wordt de onderkant van je kroonluchter.

Stap 6

Bevestig deze structuur aan uw kroonluchter lampenkap. Als dit niet mogelijk is, demonteer dan de kroonluchter volledig naar de lamphouder en maak het bovenste deel van de kroonluchter van dezelfde hangers van 30 cm, die op hun beurt aan de houder worden bevestigd en hang vervolgens het eerder gemaakte onderste deel van de kroonluchter erop en bevestig de hangers aan de ring tegenover de bloemen.

Dit maakt uw decoratieve kroonluchter helemaal af.

Aanbevolen: