Hoe Vouw Je Een T-shirt?

Inhoudsopgave:

Hoe Vouw Je Een T-shirt?
Hoe Vouw Je Een T-shirt?

Video: Hoe Vouw Je Een T-shirt?

Video: Hoe Vouw Je Een T-shirt?
Video: T-shirt opvouwbare HACKS | Shirt opvouwen in minder dan 3 seconden? | 4 manieren om T-shirts te vouwen 2024, Maart
Anonim

In de moderne wereld is een van de meest veelzijdige en meest voorkomende kledingstukken het T-shirt. Of het nu een modecollectie van een bekende ontwerper is of een werkuniform, een T-shirt ziet er altijd organisch uit. Het enige nadeel van dit comfortabele ding is dat T-shirts vaak kreuken. De meeste mensen weten niet hoe ze T-shirts correct moeten vouwen, dus ze moeten de hele tijd gestreken worden. Dit is echter heel gemakkelijk te leren.

Correct gevouwen T-shirts zijn de sleutel tot bestellen in de kast
Correct gevouwen T-shirts zijn de sleutel tot bestellen in de kast

Noodzakelijk

  • 1. T-shirt
  • 2. Reinig en egaal oppervlak.

instructies:

Stap 1

Om het T-shirt op te vouwen, leg je eerst de achterkant op een vlakke ondergrond. Een schone tafel werkt hier goed voor.

Stap 2

Trek aan de kant van het shirt die het verst van je verwijderd is een denkbeeldige lijn van de schouder naar de onderkant, 5 cm vanaf de zijnaad.

Stap 3

Knijp met uw rechterhand in de stof (begrijp beide zijden vast) en concentreer u op de lijn bij de schouder. Linkerhand in het midden van deze lijn.

Stap 4

Verbind nu het met je rechterhand genomen bovenste deel met de onderkant van het T-shirt op de plaats die zich volgens een denkbeeldige lijn evenwijdig aan de schouder bevindt.

Stap 5

Zonder iets los te laten, til je het T-shirt van de tafel en trek je je linkerhand naar je toe.

Stap 6

Rol de resterende vrije mouw op. Dat is het, het T-shirt is opgevouwen.

Aanbevolen: