Hoe Een Rijke Oogst Te Laten Groeien?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Rijke Oogst Te Laten Groeien?
Hoe Een Rijke Oogst Te Laten Groeien?

Video: Hoe Een Rijke Oogst Te Laten Groeien?

Video: Hoe Een Rijke Oogst Te Laten Groeien?
Video: Zomer framboos, een rijke oogst. 2024, Maart
Anonim

U hoeft geen ervaren tuinier te zijn om rijke gewassen te verbouwen. Alleen basiskennis is voldoende en succes ligt in de juiste en regelmatige verzorging van de planten. Indien gewenst kunt u zelfs in een zeer kleine tuin een volledige oogst krijgen.

Hoe een rijke oogst te laten groeien?
Hoe een rijke oogst te laten groeien?

instructies:

Stap 1

Zaai alle planten die lang groeien in dozen. Deze groenten omvatten tomaten, paprika's, kool, aubergines. Als je een vroege oogst van komkommers wilt krijgen, plant ze dan in de lente in dozen, wanneer de sneeuw net begint te smelten. Zie het zaadpakket voor de exacte zaaiaantallen. Geef de aanplant regelmatig water op basis van de droogte van de grond.

Stap 2

Zodra de dreiging van vorst voorbij is, plant u de groenten in de volle grond. Bemest de grond niet te veel - jonge planten kunnen doodgaan. Als ze wat sterker zijn, bestrooi ze dan met ureum (kunstmest). Volg de algemene aanbevelingen op het mestpakket.

Stap 3

Spuit tijdens de bloeiperiode van groenten de knoppen met "Eierstok". Dit zal uw opbrengsten verhogen omdat natuurlijke bestuiving door insecten niet altijd plaatsvindt, vooral in kassen.

Stap 4

Om de massa fruit te vergroten, geeft u de groenten water met Adrianich-meststof. Het is rijk aan voedingsstoffen die nodig zijn voor volledige groei en rijping van het gewas.

Stap 5

Verwijder onkruid op tijd uit de bedden, ze verduisteren groentegewassen, wat slecht is voor hun groei. Maak de grond na het wieden een beetje los. Geef de aanplant de volgende dag water om er zeker van te zijn dat het resterende onkruid wordt gedood.

Stap 6

Kweek alle gewassen die bang zijn voor nachtelijke kou of dauw in een kas. Ze hebben niet alleen tijd om te groeien, maar ook om te rijpen. Dit geldt vooral voor paprika's en tomaten.

Stap 7

Oogst als het fruit rijpt. Oogst bijvoorbeeld kool, wortelen en bieten helemaal aan het einde van de herfst, omdat ze in de laatste dagen van de groei maximale massa krijgen. Als je de hele zomer goed voor de planten zorgt en niet lui bent om voor ze te zorgen, dan zul je in de herfst een rijke oogst verzamelen, die tot het volgende seizoen zal duren.

Aanbevolen: