Hoe De Grootte Van Het Venster Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Het Venster Te Achterhalen?
Hoe De Grootte Van Het Venster Te Achterhalen?

Video: Hoe De Grootte Van Het Venster Te Achterhalen?

Video: Hoe De Grootte Van Het Venster Te Achterhalen?
Video: ДОМ С БУЙНЫМ ПРИЗРАКОМ | A HOUSE WITH A VIOLENT GHOST 2024, Maart
Anonim

Als u te maken had met de installatie van kunststof ramen, weet u al dat u een specialist moet uitnodigen om de werkelijke kosten van het eindproduct te weten te komen. Hij neemt de afmetingen van de raamopening en na een paar dagen zal hij u de werkelijke kosten van het plastic raam vertellen. Deze fase kan worden versneld als u zelf metingen uitvoert, de fabrikant informeert en de geschatte kosten van een kunststof raam krijgt. Ook wordt informatie over de afmetingen van standaardramen aangegeven op de websites van enkele bedrijven die betrokken zijn bij de installatie van dubbele beglazing.

Hoe de grootte van het venster te achterhalen?
Hoe de grootte van het venster te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - maatstaf;
  • - toegang tot de raamopening van binnen en buiten.

instructies:

Stap 1

Bereid ten minste één raamvleugel voor op volledige opening. Verwijder uit het raam alle vreemde voorwerpen die de meting van de parameters van uw toekomstige raam belemmeren. Meet vervolgens de breedte van uw toekomstige raam. De breedte van het raam wordt aan de binnenzijde gemeten en is de afstand tussen de hellingen precies in het vlak waar uw kunststof raam geplaatst wordt.

Stap 2

Meet de hoogte van uw toekomstige raam. De hoogte wordt gemeten vanaf de bovenhelling tot aan de vensterbank, ook in het vlak waar het raam komt te staan. Meet de lengte van de eb. Een eb is een extern element van een kunststof raam dat dient om neerslag af te voeren en voorkomt dat vocht de kamer binnendringt. De lengte van de eb wordt gemeten als de afstand tussen de zijhellingen aan de buitenkant van het raam.

Stap 3

Meet de breedte van de eb. De breedte van de eb is de afstand van het raam tot de buitenkant van de eb. Het buitenste deel van het toekomstige laagwater bepaal je zelf aan de hand van de buitenkant van je huis. In de regel wordt het eb in de breedte gemaakt, zodat de neerslag die van het dak stroomt, wordt omgeleid. Meet vervolgens de lengte van de dorpel. De lengte van de dorpel is de afstand tussen de zijhellingen aan de binnenzijde.

Stap 4

Meet de breedte van de vensterbank. De breedte wordt gemeten vanaf de binnenrand van het toekomstige raam tot de gewenste rand van de dorpel. In de regel wordt de breedte van de vensterbank door u individueel bepaald, op basis van uw behoeften.

Aanbevolen: