Hoe Muren Te Isoleren Met Schuimplaten?

Inhoudsopgave:

Hoe Muren Te Isoleren Met Schuimplaten?
Hoe Muren Te Isoleren Met Schuimplaten?

Video: Hoe Muren Te Isoleren Met Schuimplaten?

Video: Hoe Muren Te Isoleren Met Schuimplaten?
Video: Zelf je buitenmuur isoleren | Isolatie | How to met GAMMA 2024, Maart
Anonim

Styrofoam voor de muren van het huis wordt vaak gebruikt - het is vooral populair vanwege de uitstekende prestaties. Het materiaal is zeer licht van gewicht, tijdens de installatie vormt zich geen grote hoeveelheid vuil, er is geen stof en vuil. Om platen volgens de vereiste parameters te snijden, hoeft u geen dure apparatuur aan te schaffen.

Hoe muren te isoleren met schuimplaten?
Hoe muren te isoleren met schuimplaten?

Noodzakelijk

  • - schuimplaten
  • - lijm mengsel
  • - touw voor markering
  • - halve rasp

instructies:

Stap 1

Om de installatie op de gevel van schuimplaten uit te voeren, worden om te beginnen markeringen op de muur aangebracht.

Stap 2

Tijdens het markeren wordt de bovenrand bepaald en wordt een ijzeren profiel iets lager op de muren bevestigd. Dit zal helpen om de platen op de muur uit te lijnen. Wanneer de gevel van het huis met uw eigen handen is geïsoleerd met schuim, is het belangrijk om het materiaal goed uit te lijnen - dit zorgt voor goede prestaties.

Stap 3

De breedte van de stroken moet zo worden gekozen dat deze niet minder is dan die van het schuim. Daarna worden bakens op de gevel geïnstalleerd.

Stap 4

Op de vellen materiaal wordt een lijm aangebracht. Vervolgens moeten ze volgens de markeringen aan de muur worden bevestigd.

Stap 5

De volgende fase in de technologie van muurisolatie met schuim van buitenaf is de betrouwbare bevestiging van het materiaal. U kunt een schraper gebruiken om de platen strakker tegen de muur te drukken. De afstand tussen de platen mag niet meer dan twee millimeter zijn. Leg de vellen zo gelijkmatig mogelijk. Overtollige lijm moet worden verwijderd; wanneer er grote openingen verschijnen, zijn deze bedekt met polyurethaanschuim.

Stap 6

Bij het isoleren van een woonhuis met polystyreen worden de platen van onder naar boven in de richting geplaatst. Je kunt ze in een dambordpatroon plaatsen of elke rij ten opzichte van de vorige verschuiven.

Stap 7

Om verder te werken, moet u wachten tot de lijm volledig droog is. De droogtijd kan variëren afhankelijk van het type lijm.

Aanbevolen: