Hoe Gebroken Glas Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Gebroken Glas Te Vervangen?
Hoe Gebroken Glas Te Vervangen?

Video: Hoe Gebroken Glas Te Vervangen?

Video: Hoe Gebroken Glas Te Vervangen?
Video: Zelf glas inmeten en glas vervangen doe je op deze manier 2024, Maart
Anonim

Mee eens dat gebroken glas voor veel problemen kan zorgen. Ten eerste verslechtert het uiterlijk van het product. Ten tweede kan gebroken glas een bedreiging vormen voor mensen in de buurt, vooral kleine kinderen.

Hoe gebroken glas te vervangen?
Hoe gebroken glas te vervangen?

Noodzakelijk

  • - speciale handschoenen;
  • - beitel;
  • - tang;
  • - technische föhn;
  • - siliconen;
  • - schuurpapier;
  • - nieuw glas;
  • - Glas-snijder.

instructies:

Stap 1

Draag handschoenen om uw handen te beschermen tegen mogelijke schade en probeer eventueel overgebleven gebroken glas voorzichtig te verwijderen. Als het glas met een glaslat is vastgezet, gebruik dan een beitel om het te verwijderen: til de rail op met een beitel.

Stap 2

Gebruik een beitel om de oude stopverf van het frame te verwijderen. De procedure kan worden vergemakkelijkt door het frame te verwarmen met een technische haardroger. Gebruik een tang om de kleine spijkers te verwijderen die het glas vasthouden.

Stap 3

Gebruik schuurpapier om de glasgleuven schoon te maken. Spoel het frame af en laat het drogen.

Stap 4

Laat siliconen over de onderkant van het frame lopen. Deze laag siliconen zal fungeren als een anti-rammelende glasafdichting.

Stap 5

Knip het glas voorzichtig uit. Leg het hiervoor op een plat oppervlak, dat bedekt moet zijn met een dikke doek, bijvoorbeeld een zeildoek. Zet de gewenste afmetingen op het glas en sleep deze met een glassnijder langs. Snijd het glas slechts langs één kant en tik dan lichtjes langs de snijlijn (er moeten kleine scheurtjes verschijnen). Neem het glas in je handen en breek het voorzichtig.

Stap 6

Plaats het geslepen glas in het daarvoor bestemde frame, nadat u er eerder siliconen op heeft aangebracht (dit zorgt voor vochtbestendigheid en voorkomt ook dat het glas gaat trillen). Spijker de pinnen erop, die de platte kant tegen het glas plaatsen.

Aanbevolen: