Hoe Een Venster Met Uw Eigen Handen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Venster Met Uw Eigen Handen Te Installeren
Hoe Een Venster Met Uw Eigen Handen Te Installeren

Video: Hoe Een Venster Met Uw Eigen Handen Te Installeren

Video: Hoe Een Venster Met Uw Eigen Handen Te Installeren
Video: Hoe een balkon af te werken met plastic panelen. Deel 2 2024, Maart
Anonim

Het is tijd om het raamkozijn met al zijn inhoud te veranderen, en je hebt een dappere daad besloten - om het zelf te doen. Opgemerkt moet worden dat ondanks de nauwkeurigheid en zorg waarmee u dit werk moet doen, de taak die voor u ligt eigenlijk heel eenvoudig is. Met een zelfgemaakte gereedschapskist kun je er gemakkelijk zelf mee aan de slag.

Hoe een venster met uw eigen handen te installeren
Hoe een venster met uw eigen handen te installeren

instructies:

Stap 1

Bereid al het gereedschap voor dat nodig is voor demontage en montage. Hoogstwaarschijnlijk hebt u nodig: pluggen, een bouwniveau, een loodlijn, platen voor het bevestigen van kunststof ramen (zorg ervoor dat ze bij het model worden geleverd dat u hebt gekocht. Zo niet, dan moet u ze apart kopen), zelftappende schroeven en een simpele puncher.

Stap 2

Bereid de raamopening voor op de installatie van de nieuwe structuur. Demonteer het oude raamkozijn. Doe dit zo voorzichtig mogelijk om de richels en wanden waaraan de nieuwe ramen worden bevestigd niet te beschadigen. Verwijder na demontage al het overbodige uit het raam als dit het werk op elke mogelijke manier kan verstoren, wat een deel van het ongemak voor het proces zelf met zich meebrengt.

Stap 3

Werk het frame bij voor het nieuwe frame. Afdekken met gegalvaniseerde plaat of gaten en scheuren in cement. Installeer geen vensters op een slechte "basis", omdat dit zal leiden tot een sterke vermindering van de prestaties van de hele structuur als geheel.

Stap 4

Snijd de rail of het blok in stukken van tien centimeter. Je hebt vijf tot vijftien van deze blanco's nodig.

Stap 5

Begin met het installeren van het nieuwe pakket. Verwijder het glas van het nieuwe frame en let op de plastic clips die eruit vallen als het glas wordt verwijderd. Verzamel alle platen en monteer ze tijdens de verdere plaatsing van het glas ook.

Stap 6

Afhankelijk van het model van uw isolatieglas persoonlijk kunnen er bepaalde verschillen in installatie optreden. Het volledige proces moet als instructieblad bij uw kit worden gevoegd. De tool en het basisprincipe dat wordt gebruikt is echter altijd hetzelfde. Verwijder voorzichtig de vleugels, installeer ze op de beoogde plaats, bevestig het raamkozijn erop en vervolgens het glas zelf. Zorg ervoor dat er niets wiebelt of barst. Hiermee is de installatie voltooid.

Aanbevolen: