Vensterbank Als Bureau

Inhoudsopgave:

Vensterbank Als Bureau
Vensterbank Als Bureau

Video: Vensterbank Als Bureau

Video: Vensterbank Als Bureau
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Maart
Anonim

Een vensterbank in een bureau veranderen is eenvoudig. Een kleine upgrade maakt deze hoek van de kamer comfortabel en gezellig. Dankzij de natuurlijke stroom van zonlicht zal de verlichting van de werkplek verbeteren en de aangename warmte van de batterij houdt je voeten warm in koude winters.

Vensterbank-tafel in het interieur
Vensterbank-tafel in het interieur

Noodzakelijk

  • - metalen chromen poten;
  • - polyurethaanschuim;
  • - heliumkit;
  • - puzzel;
  • - een boormachine met een verenboor;
  • - zelftappende schroeven;
  • - houten blokken;
  • - MDF-paneel.

instructies:

Stap 1

Het is mogelijk om van verschillende materialen een dergelijke structuur te maken, maar de beste combinatie van prijs en kwaliteit zou het gebruik van MDF zijn. Dit materiaal is gemakkelijk te verwerken en stelt u in staat om originele ontwerpideeën te belichamen. Bij het kiezen van een paneel moet u zich concentreren op de kleur en textuur die in harmonie zijn met het interieur van de kamer. Een meer economische optie kan een spaanplaat zijn, maar vervolgens heeft de vensterbank een extra oppervlaktebehandeling nodig.

Stap 2

Het werk begint met het verwijderen van de vereiste afmetingen. Een diagram van het toekomstige ontwerp wordt op een vel papier getekend. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de dikte van het paneel het verder vrij openen en sluiten van het raam niet belemmert. De diepte van de tafelbank mag niet te diep zijn, anders is de raamopening moeilijk te bereiken. De beste optie zou zijn om te zorgen voor een afstand van ongeveer 70-80 cm van de rand van de tafel tot het raam. De hoogte van de constructie moet gelijk liggen met de vensterbank.

Stap 3

Nadat is gecontroleerd hoe nauwkeurig de afmetingen van het bureau zijn bepaald, worden de markeringen overgebracht op een MDF-plaat. Het tafelblad van de gewenste configuratie wordt uitgesneden met een decoupeerzaag en vóór de installatie worden gaten geboord op de plaats waar de verwarmingsradiator zal worden geplaatst. Dit is nodig voor de circulatie van warme lucht die uit de accu komt. Hun diameter moet ongeveer 3-3,5 cm zijn, het is handiger om voor dit werk een verenboor te gebruiken. Vervolgens kunt u de gaten decoreren met houten of kunststof roosters.

Stap 4

Aan de ene kant van het raam is het tafelblad op houten blokken geïnstalleerd en aan de andere kant is het bevestigd aan geperforeerde connectoren. Een metalen profiel, gebogen in een hoek van 90 graden, wordt aan de muur en het schild geschroefd, nadat de horizontale positie vooraf met een waterpas is gecontroleerd. De resulterende ruimte wordt opgevuld met polyurethaanschuim en nadat deze volledig is uitgehard, worden de voegen behandeld met heliumkit.

Stap 5

In de laatste fase worden de tafelpoten geïnstalleerd. Hiervoor worden stukken van de gewenste maat uit de chromen buis gesneden. Het onderste deel van de poot is voorzien van een plastic plug, en een flens is bovenop geïnstalleerd, door de gaten waarin zelftappende schroeven in het tafelblad worden geschroefd. Een decoratief radiatorscherm dat past bij het afgewerkte ontwerp, geeft uw bureau een afgewerkte look.

Stap 6

Zo'n desktop is niet veeleisend om te onderhouden. Voldoende is een lichte natte reiniging zonder het gebruik van agressieve chemicaliën en een zorgvuldige omgang met het oppervlak zonder het gebruik van agressieve en schurende materialen.

Aanbevolen: