Badkamermeubels: Hoe Te Kiezen En Hoe Te Verzorgen

Inhoudsopgave:

Badkamermeubels: Hoe Te Kiezen En Hoe Te Verzorgen
Badkamermeubels: Hoe Te Kiezen En Hoe Te Verzorgen

Video: Badkamermeubels: Hoe Te Kiezen En Hoe Te Verzorgen

Video: Badkamermeubels: Hoe Te Kiezen En Hoe Te Verzorgen
Video: Badkamermeubels: praktisch en luxe! - EIGEN HUIS & TUIN 2024, Maart
Anonim

De vraag welk meubilair voor de badkamer moet worden gekozen, wordt gesteld door veel van degenen die besloten hebben om reparaties in deze kamer uit te voeren of gewoon het decor te veranderen. De keuze van badkamermeubels moet met alle verantwoordelijkheid worden benaderd, omdat het niet alleen bestand moet zijn tegen vocht en stoom, maar ook constant extreme temperaturen en reiniging met huishoudelijke chemicaliën moet doorstaan.

Badkamermeubels: hoe te kiezen en hoe te verzorgen
Badkamermeubels: hoe te kiezen en hoe te verzorgen

Hoe de kwaliteit van badkamermeubels te bepalen?

Voordat u een aankoop doet, moet u ervoor zorgen dat de badkamermeubels die u besluit aan te schaffen, van hoge kwaliteit zijn. Zorg er eerst voor dat het materiaal waaruit de meubelen zijn gemaakt bestand is tegen vocht. Als de badkamerset van hout is, heeft het de voorkeur dat het elzenhout is. Goedkoop kunststof badkamermeubel, hoewel het vochtbestendig is, verliest snel zijn aantrekkelijke uiterlijk.

Als je van spaanplaat badkamermeubels houdt, controleer dan de kwaliteit van de uiteinden en randen, die de neiging hebben om los te laten onder invloed van vocht.

как=
как=

MDF-headsets zijn handig omdat ze opnieuw kunnen worden geverfd. Het is vooral handig om dergelijke op maat gemaakte badkamermeubels aan te schaffen, maar als u kant-en-klare geverfde meubels koopt, zorg er dan voor dat de verflaag egaal is en dat er geen chips zijn.

Zo verlengt u de levensduur van uw badkamermeubels?

Om ervoor te zorgen dat het meubilair in de badkamer zo lang mogelijk meegaat, moet u een aantal regels volgen die het uiterlijk van de headset helpen behouden.

Constante temperatuurdalingen en hoge luchtvochtigheid in de badkamer hebben een negatief effect op zelfs de sterkste en hoogste kwaliteit meubels. Vergeet deze ruimte niet te ventileren en na het nemen van waterbehandelingen tijdig plassen en spatten te verwijderen. Met deze eenvoudige stappen kunt u de levensduur van uw headset verlengen.

Gebruik geen agressieve huishoudelijke schoonmaakmiddelen en borstels met harde haren om meubels schoon te maken, omdat deze niet alleen lelijke krassen op het oppervlak van de headset kunnen achterlaten, maar ook kunnen leiden tot slijtage van de bovenste beschermlaag.

Plaats de wastafelonderkast niet te dicht bij de muur, want als de kast er dichtbij staat, zal waterlekkage en vochtophoping leiden tot schimmelvorming. Laat ruimte voor vrije luchtcirculatie.

Als de badkamer is uitgerust met vloerverwarming, kunt u meubels daar het beste op poten plaatsen, dit vergemakkelijkt niet alleen het schoonmaken, maar voorkomt ook uitdroging.

Aanbevolen: