Hoe Gatsania Te Kweken?

Inhoudsopgave:

Hoe Gatsania Te Kweken?
Hoe Gatsania Te Kweken?

Video: Hoe Gatsania Te Kweken?

Video: Hoe Gatsania Te Kweken?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Maart
Anonim

Gatsania is een laagblijvende plant van de Asteraceae-familie. Het lijkt heel erg op een kamille. Deze plant heeft dichte bladeren van donkergroene of grijsgroene kleur.

Hoe gatsania te kweken?
Hoe gatsania te kweken?

instructies:

Stap 1

Er zijn ongeveer vijftig variëteiten van gatsania. De meest populaire zijn sneeuwwit, eenbloemig, gevederd, langwerpig, pauw, glanzend. Hun verschil is nogal willekeurig. Het bestaat voornamelijk uit de kleur van bloemen.

Stap 2

Eerst moet je de zaden ontkiemen, de zaailingen openen, de zaailingen voeden en uitharden. Pas daarna kunt u de plant in de grond planten. Gatsania wordt aanbevolen om te worden gekweekt op lichte vruchtbare grond. Een goede afwatering speelt een grote rol.

Stap 3

Vergeet de lichtminnende gatsania niet. Het zaaien kan het beste voor maart worden gestart. Zo kunt u een eerdere bloei bereiken. Houd er rekening mee dat de daglichturen in de winter veel korter zijn. Daarom is het de moeite waard om na te denken over het creëren van kunstmatige verlichting.

Stap 4

Heel vaak wordt gatsania in bloempotten gekweekt. Bloemen groeien in de zomer buiten en in de winter thuis. Vermeerder planten met zaden en rozetstekken. Gatsaniya-zaad zal lang groeien. Van zaaien tot de eerste bloei gaan 2, 5-3, 5 maanden voorbij.

Stap 5

Een volwassen plant is koudebestendig. Daarom kan het vóór de eerste nachtvorst worden gekweekt. Verplant de bloemen aan het einde van het seizoen in potten en laat ze op het glazen balkon staan. Met het begin van de lente kunnen ze weer op straat worden gezet. Wees uiterst voorzichtig bij het verplanten. Voorkom schade aan de wortels van de plant. Gatsania verdraagt de winter goed in een ruimte met een temperatuur van minimaal 10°C. Matig water geven zorgt er ook voor dat de plant zonder problemen de kou aankan.

Stap 6

Bij warm weer moet de plant systematisch worden bewaterd. Probeer bij het water geven de grond nat te maken tot de diepte van het wortelstelsel. Als het oppervlak aan de wortels droog blijft, zal dit de ontwikkeling van gatsania nadelig beïnvloeden. Als er een gebrek aan water is, zullen de planten bloemen afbrokkelen. En wanneer oververzadigd met water, zal de groei van de plant vertragen. Het zal echter vaak pijn doen.

Stap 7

Voer de gats regelmatig aan het begin van het seizoen. Als gevolg hiervan zullen zich een groot aantal bloeiwijzen vormen.

Aanbevolen: