Banken En Banken Voor Een Zomerhuisje: Doe Het Zelf

Inhoudsopgave:

Banken En Banken Voor Een Zomerhuisje: Doe Het Zelf
Banken En Banken Voor Een Zomerhuisje: Doe Het Zelf

Video: Banken En Banken Voor Een Zomerhuisje: Doe Het Zelf

Video: Banken En Banken Voor Een Zomerhuisje: Doe Het Zelf
Video: Als je dit geheim leert, gooi je nooit meer aluminium blikjes weg! 2024, Maart
Anonim

Het is moeilijk om je een datsja voor te stellen zonder een eenvoudige winkel of bank, die niet alleen een plek kan zijn voor rust en samenkomst van het gezin, maar ook een versiering van het territorium. Met behulp van je vaardigheden en verbeeldingskracht, is het maken van deze structuren binnen de macht van een beginnende meester. De eenvoudigste materialen voor het maken van banken komen van pas, waarvan de meeste al in uw landhuis staan.

Banken en banken voor een zomerhuisje: doe het zelf
Banken en banken voor een zomerhuisje: doe het zelf

Stationaire winkel met uw eigen handen

Deze versie van de winkel is heel eenvoudig te bouwen, maar je moet rekening houden met de nadelen ervan. De bank kan niet snel naar een andere plaats worden verplaatst of voor de winter in een schuur worden verwijderd. Bepaal daarom onmiddellijk waar het voor u handig is om het te gebruiken.

Gebruik voor de standaards van de bank gezaagde boomstammen en maak er spaties van ongeveer een meter lang van. Verwijder de schors van hen. Dit kan met een speciaal gereedschap of een bijl. Anders kunnen houtborende kevers in de schors beginnen en je creatie van tevoren vernietigen. Wikkel een stuk van de stam dat in de grond wordt gegraven met dakleer of bedek deze gebieden met bitumenvernis.

Geschikt voor het beschermen van hout tegen kevers en rottend in de grond, een coating bestaande uit hete gebruikte motorolie.

Graaf gaten onder de staanders van ongeveer een halve meter diep. Installeer de voorbereide banksteunen erin. Zet ze waterpas en vul de gaten met aarde en zand. Als er kleine steentjes zijn, vul ze dan in de gaten. De steunen zullen minder los zitten.

Schuur een brede topplank voor een bank met een dikte van minimaal 3 cm met een slijpmachine of een boor met een speciaal opzetstuk. Om het aan de rekken te bevestigen, zijn houten pinnen het meest geschikt, die op dikke PVA-lijm worden geplant. Ze worden in voorgeboorde gaten gestoken. De boordiameter voor de gaten moet ongeveer 1 mm kleiner zijn dan de diameter van de pennen. Om de elementen van de bank te verbinden, kunt u houtschroeven gebruiken. Vergeet niet om de doppen te verdiepen om er niet met kleding aan vast te klampen.

Als de bank meer dan twee meter lang is, maak dan nog een steun in het midden en graaf in de derde paal.

Bedek de hele houten bank met een antiseptische primer. Als het helemaal droog is, schilder je je werk met olieverf.

Bankje van een boomstam voor een zomerresidentie

Als je na het bouwen van een bad of een huis nog steeds stukken hout hebt, haast je dan niet om ze te hakken voor brandhout. Om een bank te maken heb je een stam nodig met een diameter van minimaal 30 cm, een smalle plank voor de rug, twee ronde blokken voor poten met een diameter van minimaal 50 cm, zelftappende schroeven en een kettingzaag.

Na het vastzetten van het houtblok, zaag het in de lengte door en markeer het met krijt. Een van de stukken wordt je stoel. Leg de boomstammen zijwaarts en maak er een V-vormige snede in, die met behulp van een bijl in een halve cirkel wordt gebracht, passend bij de grootte van de stoel. Dezelfde snede kan worden gemaakt vanaf het uiteinde van het blok, afhankelijk van uw bankontwerp.

Bevestig de resulterende poten en de zitting van de stam aan elkaar met behulp van zelftappende schroeven en boor de gaten voor om de metalen kop te verbergen. Schroef vervolgens de rugleuningen vast aan het blok en de zitting. Bevestig de rugleuning op een voor jou geschikte hoogte aan de staanders. Schuur uw structuur met een schuurmachine en dek af met vernis of verf.

Aanbevolen: