Hoe Rivierwater Te Zuiveren?

Inhoudsopgave:

Hoe Rivierwater Te Zuiveren?
Hoe Rivierwater Te Zuiveren?

Video: Hoe Rivierwater Te Zuiveren?

Video: Hoe Rivierwater Te Zuiveren?
Video: HOE HALEN WE TROEP UIT HET WATER? // Willem Wever // #29 2024, Maart
Anonim

Om rivierwater te zuiveren kunnen natuurlijke filtermaterialen worden gebruikt. Je vindt ze bij gespecialiseerde bedrijven. Streef je echter niet naar perfectie, dan kun je het beste gebruik maken van gemakkelijk verkrijgbare natuurlijke materialen.

Hoe rivierwater te zuiveren?
Hoe rivierwater te zuiveren?

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om rivierwater te zuiveren. Heel vaak maken mensen water schoon met behulp van natuurlijke shungiet. Je kunt bruine, donkergrijze en zwarte shungiet vinden. De helende eigenschappen van dit mineraal waren al in de oudheid bekend. Wetenschappers hebben bewezen dat shungiet uitzonderlijke bacteriedodende eigenschappen heeft, die het mogelijk maken om effectief om te gaan met schadelijke stoffen die in water aanwezig zijn, bijvoorbeeld organochloorstoffen, namelijk radicalen en dioxines.

Stap 2

Soms wordt water gezuiverd met natuurlijk zeoliet. Hij heeft nogal wat positieve eigenschappen. Dit mineraal voert waterdesinfectie uit. Tegenwoordig gebruiken veel toeristen zeoliet voor lange afstandswandelingen. Op dit moment kun je in winkels speciale draagbare filters vinden die water desinfecteren. Het belangrijkste actieve ingrediënt in deze filters is zeoliet. Dit filter is in staat om water lang in gezuiverde vorm te houden. Virussen, microben en bacteriën kunnen zeoliet niet weerstaan.

Stap 3

De eenvoudigste manier om rivierwater te zuiveren is het gebruik van actieve kool. Hij is het die in staat is om water effectief van ijzer te zuiveren. IJzer is het meest ongewenste element in water. Als u dergelijk water constant gebruikt, zal er een ongunstige verandering in de morfologische samenstelling van het bloed optreden. Ook kunnen huidziekten optreden.

Aanbevolen: