Stijlvolle Damesrugzakken In

Inhoudsopgave:

Stijlvolle Damesrugzakken In
Stijlvolle Damesrugzakken In

Video: Stijlvolle Damesrugzakken In

Video: Stijlvolle Damesrugzakken In
Video: Stel je eigen unieke rugzak samen!; Leren tas dames; leren tas heren; canvas tas; Monbeki Backpacks 2024, Maart
Anonim

De rugzak wordt al lang niet meer uitsluitend geassocieerd met toeristen, atleten en schoolkinderen. Nu staat dit stijlvolle en praktische accessoire in de garderobe van veel urban fashionista's.

Stijlvolle damesrugzakken in 2017
Stijlvolle damesrugzakken in 2017

Materialen, afwerking en uitvoering van damesrugzakken

Damesrugzakken zijn gemaakt van verschillende materialen. De meest populaire zijn textiel. Er zijn originele modellen rugzakken gemaakt van linnen, katoen en synthetische stof. Denimaccessoires raken nooit uit de mode. Het materiaal van de rugzak kan effen of met een patroon zijn. Prints zijn van een grote verscheidenheid. Het modieuze lente-zomerseizoen 2014 biedt damesrugzakken met stippen, strepen, plaids en kleine bloemen.

Rugzakken van echt leer en suède zien er ingetogen en elegant uit. Deze modellen zijn meestal middelgroot tot klein van formaat. Ze kunnen worden versierd met klinknagels, metalen spikes, borduurwerk, franjes of kwasten. Converteerbare rugzakken, die dit seizoen actueel zijn, zijn gemaakt van leer. Dit accessoire kan op de rug en op de schouder worden gedragen als een gewone tas met een lang hengsel.

Sport- en reisrugzakken voor dames worden traditioneel voornamelijk gemaakt van synthetische materialen. Dergelijke modellen onderscheiden zich door hun ruimtelijkheid en goed doordachte organisatie van de interne ruimte. Ze kunnen speciale plastic inzetstukken hebben om de achterkant van de rugzak extra stevig te maken.

Wat te dragen met een damesrugzak?

Dit accessoire kan met succes in bijna elke kledingstijl worden gepast, behalve 's avonds en strikt zakelijk. Textielrugzakken passen goed bij jeans, sportkleding en casual items. Ruime modellen, waarin u een laptop, boeken, notebooks, sandwiches en een thermoskan met thee kunt plaatsen, dienen als betrouwbare metgezellen voor middelbare scholieren en studenten. Kleinere stoffen rugzakken zijn perfect voor stedelijke en korte uitstapjes op het platteland.

Modellen gemaakt van leer met franjes of kwastjes passen perfect in de boho-stijl parafernalia. Ze zien er erg indrukwekkend uit wanneer ze worden gecombineerd met lange, gebloemde rokken, los geborduurde blouses en gevlochten sandalen. Met heldere boho-stijl outfits kun je ook kleine textielrugzakken dragen die zijn versierd met borduursels, kralen en houten kralen, of gehaakte en gebreide modellen.

Sobere en laconieke rugzakken gemaakt van donker effen leer zonder decoratieve elementen zijn geschikt voor kantoor en semi-formele vergaderingen. Ze passen goed bij klassieke blouses, rokken, broeken en zakelijke jassen.

Aanbevolen: