Hoe Bevestig Je Een Garage Aan Een Huis?

Inhoudsopgave:

Hoe Bevestig Je Een Garage Aan Een Huis?
Hoe Bevestig Je Een Garage Aan Een Huis?

Video: Hoe Bevestig Je Een Garage Aan Een Huis?

Video: Hoe Bevestig Je Een Garage Aan Een Huis?
Video: Lamp ophangen aan het plafond: hoe moet het en waar moet je op letten | DIY | How to met GAMMA 2024, Maart
Anonim

Om een garage in Europese stijl te bouwen, dat wil zeggen om deze aan het hoofdgebouw te bevestigen, heeft u geen speciale kennis of de hulp van externe specialisten nodig. In werkelijkheid is het bevestigingsproces eenvoudig en bestaat het uit slechts een paar belangrijke stappen waarvan u op de hoogte moet zijn.

Hoe bevestig je een garage aan een huis?
Hoe bevestig je een garage aan een huis?

instructies:

Stap 1

Markeer het grondgebied van de toekomstige garage. Maak gewoon een schets van het beeldmateriaal dat vervolgens door het nieuwe gebouw zal worden ingenomen, neem de indicatoren en maak een kleine visuele tekening om de benodigde hoeveelheid materialen voor de constructie beter weer te geven.

Stap 2

Koop al het materiaal dat je nodig hebt. Er zijn drie hoofdopties voor het bouwen van een garage. Je kunt het van baksteen maken door het direct vanaf de muur van het huis te leggen, waardoor er een gemeenschappelijke muur mee ontstaat, en later hoef je alleen een binnendeur te maken. Als u de voorkeur geeft aan panelen, dan hoeft u ze alleen maar correct te installeren en te installeren, deze methode is de gulden middenweg in termen van snelheid van bouwen en het eindresultaat. De laatste optie is de eenvoudigste en snelste (in slechts één dag wordt uw garage gebouwd), maar deze is niet bijzonder betrouwbaar. Koop voor deze methode kleine ijzeren platen en maak een installatie die lijkt op het geval van paneelplaten. Overleg met de verkoper over de prijs en alternatieven, en kies er een op basis van uw middelen, doelen en doelstellingen.

Stap 3

Voordat u met de bouw begint, welke methode u ook kiest, moet u de fundering egaliseren. Zelfs als u besluit niets op de vloer te plaatsen, hoewel het niet overbodig zou zijn om een klein metselwerk aan te leggen of gewoon beton op de grond te storten, moet de vloer perfect vlak zijn, anders zal het fundamenteel moeilijk zijn om een dak te installeren zonder scheuren. Als het niet mogelijk is om de fundering waterpas te zetten, koop dan polyurethaanschuim of cement om de scheuren af te dichten die het gevolg zijn van de installatie van het dak.

Aanbevolen: