Hoe Een Wasmachine Op Water Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wasmachine Op Water Aan Te Sluiten
Hoe Een Wasmachine Op Water Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Wasmachine Op Water Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Wasmachine Op Water Aan Te Sluiten
Video: Wasmachine pompt niet af? Pomp deblokkeren | BlueMovement 2024, Maart
Anonim

De aanschaf van een wasautomaat omvat installatiewerkzaamheden aan de installatie en aansluiting op waterleiding, riolering en elektra. Dit kan worden toevertrouwd aan vakmensen van de dienst, die de volledige lijst van werken uitvoeren in overeenstemming met alle installatieregels en een garantie geven voor hun werk of de installatie zelf doen, als u tenminste de minste ervaring of theoretische kennis heeft van het proces.

Hoe een wasmachine op water aan te sluiten
Hoe een wasmachine op water aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - verstelbaar dubbel;
  • - FUM-tape;
  • - kraan;
  • - extra filter;
  • - slang, als de lengte van de slang van de fabrikant niet voldoende is voor installatie.

instructies:

Stap 1

Om de wasmachine op de waterleiding aan te sluiten, koop je een verstelbaar tweepersoonsbed of een T-shirt van Russische makelij. Je kunt ook een T-shirt van Europese makelij kopen. Glanzende Chinese T-shirts barsten bijna bij de allereerste wasbeurt, niet in staat om de druk van water in het waterleidingnet te weerstaan.

Stap 2

Koop daarnaast FUM-tape en een slang van de benodigde lengte als de slangen van de fabrikant korter zijn dan je nodig hebt voor installatie. Sluit de vulslang nooit aan of verleng deze nooit, deze staat altijd onder druk en geen enkele aansluiting houdt stand. U hebt ook een regelkraan en een extra filter nodig als het water in uw omgeving van walgelijke kwaliteit is.

Stap 3

Maak een verbinding met het leidingsysteem. Sluit hiervoor de centrale watertoevoer in uw appartement af. Als je geen kraan hebt om de watertoevoer af te sluiten, neem dan contact op met de afdeling huisvesting. Je wordt afgesneden in de kelder van het huis.

Stap 4

Crash in de centrale pijp, snijd een draad af, schroef een T-stuk of dubbel, vergeet niet dat alle verbindingen moeten worden afgedicht met FUM-tape. Schroef de kraan op het T-stuk en een extra filter op de kraan. Sluit de vulslang aan op het filter.

Stap 5

Draai de centrale watertoevoer open, zet de wasmachine op spoelstand, draai de regelkraan voor de watertoevoer naar de wasmachine los, controleer alle aansluitingen. Als het ergens lekt, tap dan de machine af, draai alle verbindingen vast.

Stap 6

Als uw model wasmachine voorziet in de functie van aansluiting op warm water, voer dan de volledige installatie van de aansluiting uit in overeenstemming met de beschrijving van de aansluiting op de koudwatervoorziening. Maar meestal sluit niemand warm water aan, omdat het in alle regio's van walgelijke kwaliteit is, wat leidt tot een snelle storing van een duur apparaat, namelijk een wasmachine. Bovendien verbruiken bijna alle automatische machines heel weinig elektriciteit om water te verwarmen, en het is niet nodig om extra te besparen.

Aanbevolen: