Hoe Installeer Je Een Wasmachine?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Een Wasmachine?
Hoe Installeer Je Een Wasmachine?

Video: Hoe Installeer Je Een Wasmachine?

Video: Hoe Installeer Je Een Wasmachine?
Video: Hoe installeer je een Samsung wasmachine? 2024, Maart
Anonim

Er zijn verschillende regels voor het installeren van een wasmachine. Bij gebruik van het apparaat moeten alle technische kenmerken in acht worden genomen.

Hoe installeer je een wasmachine?
Hoe installeer je een wasmachine?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u controleren of de apparatuur tijdens het transport niet is beschadigd. Sluit de machine niet aan als er schade wordt geconstateerd.

Stap 2

Verwijder vervolgens de transportschroeven en rubberen pluggen.

Stap 3

Sluit de gaten af met pluggen.

Stap 4

De wasmachine dient op een vlakke vloer te worden geplaatst. Het mag geen muren of voorwerpen raken. Controleer na de installatie het niveau van de horizontale bovenkap. De juiste positie van de machine helpt om lawaai en verkeerde uitlijning tijdens het wassen te voorkomen.

Stap 5

Om op het netwerk aan te sluiten, schroeft u de slang op de koudwaterkraan met schroefdraadaansluiting. Vervolgens moet de toevoerslang op de machine worden aangesloten door deze op de waterinlaat te schroeven. Het bevindt zich meestal aan de achterkant van de auto. De slang mag niet geknikt of afgekneld zijn.

Stap 6

Dan dient u de afvoerslang in een speciale rioolafvoer te plaatsen. Soms is het met speciale bevestigingsmiddelen aan het bad bevestigd.

Stap 7

Zorg er bij het aansluiten op het lichtnet voor dat het stopcontact geaard is en dat de netspanning en frequentie juist zijn voor de wasmachine.

Stap 8

Voordat u begint met gebruiken, moet u de eerste wasbeurt met wasmiddel uitvoeren, maar zonder wasgoed. De watertemperatuur moet 90 ° C zijn.

Aanbevolen: