Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten?
Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Boiler Aan Te Sluiten?
Video: Merkkanalen | 321 CreationFactory | Plaatsen van een close-in boiler 2024, Maart
Anonim

Boilers kunnen veel helpen als uw warm water vaak wordt uitgeschakeld. Aangezien dergelijke dingen overal en altijd op het grondgebied van ons land gebeuren, is het erg handig om een boiler in een appartement te hebben. Dit is vooral handig op die plaatsen waar warmwatervoorziening onmogelijk is, bijvoorbeeld in sommige landhuizen. Zelf een kachel installeren is niet zo eenvoudig, maar als je besluit dit te doen, volg dan het advies van dit artikel.

Hoe een boiler aan te sluiten?
Hoe een boiler aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de plaats waar u de boiler gaat plaatsen. Maak het heel precies.

Stap 2

Bereken hoeveel waterpunten u zult hebben waarvoor de boiler zal werken. Ze bevatten meestal een gootsteen, een badkuip, mogelijk een gootsteen, enz. Het vermogen van de verwarming hangt af van het aantal van dergelijke punten.

Stap 3

Raadpleeg een elektricien voor uw bedradingsopties. Houd hierbij rekening met de draadmaat, het materiaal en de maximale belasting. In het geval dat de bedrading niet aan de eisen voldoet, leg dan een nieuwe kabel van het elektrische paneel.

Stap 4

Controleer de kwaliteit van uw kraanwater. Als de kwaliteit nogal laag is, installeer dan extra waterfilters. Het punt is dat slecht water de levensduur van uw boiler aanzienlijk kan verkorten.

Stap 5

Selecteer het type boiler. Boilers zijn opslag- en doorstroomtoestellen en kunnen rond, rechthoekig of plat zijn.

Stap 6

Bestudeer eerst zorgvuldig de instructies voor het installeren van een boiler, deze bevat alle functies en subtiliteiten van de installatie. Het algemene installatiealgoritme bestaat uit de volgende punten: 1. De kachel uitpakken

2. Controleer of alle onderdelen en apparaten intact zijn, of alle accessoires aanwezig zijn

3. Monteer de kachel aan de muur met de meegeleverde beugels.

4. Sluit de verwarming aan op elektriciteit

5. Sluit de verwarming aan op de watertoevoer

6. Watervoorziening voorzien, proefaansluiting maken trial

Stap 7

Installeer de kachel zo dicht mogelijk bij de kranen. In dit geval gaat er minder warmte verloren.

Stap 8

Monteer de heater zeer stevig aan de muur. Het mag niet mogelijk zijn om het naar de zijkanten te verplaatsen, vooral de grootvolumeverwarmer voorzichtig versterken.

Stap 9

Zorg ervoor dat alle verwarmingsaansluitingen volledig afgedicht en waterdicht zijn.

Stap 10

Houd er rekening mee dat er enkele nuances zijn bij het installeren van boilers en doorstroomverwarmers. Bedenk bij het installeren van een boiler van tevoren waar je deze gaat monteren, want meestal zijn dergelijke boilers groot. Als het volume van de kachel meer dan 200 liter is, is het beter om een staande installatie te kiezen.

Stap 11

Besteed bij het installeren van een doorstroomverwarmer de meeste aandacht aan de bedrading, ontdek de maximale belasting die deze kan weerstaan. Zorg ervoor dat het vermogen van de kachel aan alle specificaties voldoet. Veel plezier met de kachel!

Aanbevolen: