Hoe Watervoorziening In Het Land Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Watervoorziening In Het Land Te Maken?
Hoe Watervoorziening In Het Land Te Maken?

Video: Hoe Watervoorziening In Het Land Te Maken?

Video: Hoe Watervoorziening In Het Land Te Maken?
Video: Wat gebeurt er als u elke dag water drinkt: vrij, gebonden, gedeeltelijk gebonden water? 2024, Maart
Anonim

In overeenstemming met het decreet van de regering van de Russische Federatie nr. 83, moeten alle huizen en percelen worden aangesloten op de centrale watervoorziening. Als de centrale watervoorziening niet naast het zomerhuisjesdorp loopt, kunt u lokale watervoorziening maken vanuit de put, die niet anders zal zijn dan de centrale, of een put bouwen.

Hoe watervoorziening in het land te maken?
Hoe watervoorziening in het land te maken?

Noodzakelijk

  • - vergunningsdocumenten voor aansluiting op centrale waterleiding;
  • - diensten van specialisten voor het boren van putten of het graven van putten;
  • - ringen van gewapend beton of hardhouten frame;
  • - tankstation;
  • - pijpen;
  • - koppelingen, trekkers, ringen, klemmen

instructies:

Stap 1

Voor aansluiting op de centrale watervoorziening, als deze naast het zomerhuisje loopt, neem dan contact op met het waterleidingbedrijf van de gemeente. Aanvraag indienen, bouwdocumenten overleggen, kopie kadastrale plan overleggen, bon betalen voor aansluiting op water en installatiewerkzaamheden voor aansluiting op de centrale waterleiding. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende specialisten van het waterbedrijf.

Stap 2

Om de lokale watertoevoer naar het huisje te maken, wanneer de gecentraliseerde watertoevoer niet kan worden aangesloten vanwege het ontbreken ervan, bel dan een specialist voor het boren van putten. Koop een pompstation. U wordt in één dag geboord en geïnstalleerd. Een dergelijke watervoorziening verschilt praktisch niet van de centrale. Je kunt er wasmachines en vaatwassers op aansluiten, titanen, sanitair en een douchecabine plaatsen. Sluit in het algemeen alles aan wat u nodig acht voor een comfortabel verblijf in het zomerhuisje.

Stap 3

En de laatste optie om watervoorziening in het land te maken, is een put te graven. Het graven van putten is erg ingewikkeld en kostbaar en moet door specialisten worden uitgevoerd.

Stap 4

Versterk de wanden van de put met ringen van gewapend beton of plaats een hardhouten frame in de put. Als u geen team van specialisten wilt betrekken bij het graven van een put, graaf deze dan zelf met de hand of met een tractor.

Stap 5

Na voltooiing van het werk de muren onmiddellijk versterken om instorting te voorkomen. Wanneer u handmatig een blokhut graaft en installeert als versterkingsmuren, voer dan werkzaamheden aan de installatie uit terwijl de grondwerken worden uitgevoerd.

Stap 6

Vul de bodem van de put met een drainagepad. Giet hiervoor een dikke laag rivierzand en daarop een dikke laag rivierkiezels.

Stap 7

Pomp al het eerste water dat de put is binnengekomen eruit. U kunt de put gebruiken zoals deze is gevuld, dat wil zeggen niet eerder dan 7-10 dagen na voltooiing van alle werkzaamheden.

Stap 8

Gebruik voor de watertoevoer een dompelpomp, die u indien nodig inschakelt voor het besproeien en vullen van tanks, of leg de watertoevoer aan met behulp van leidingen en installeer een opslagpompstation.

Aanbevolen: