Geheimen Van Een Gezellig Binnenveld

Inhoudsopgave:

Geheimen Van Een Gezellig Binnenveld
Geheimen Van Een Gezellig Binnenveld

Video: Geheimen Van Een Gezellig Binnenveld

Video: Geheimen Van Een Gezellig Binnenveld
Video: Man Zoekt naar Geheime Zolderkamer van Zijn Vader. Wat Hij Ontdekt Zal je Verbazen! 2024, Maart
Anonim

Zodat elk weekend in de datsja maximaal plezier en vrolijkheid geeft, moet je aandacht besteden aan het versieren van de site. Als je het ontwerp van de tuin op de juiste manier benadert, zal elke meter ervan een lust voor het oog zijn en de buren jaloers maken.

tuin schommel foto
tuin schommel foto

Decoratie van tuinpaden

Tuinpaden en paden zorgen ervoor dat u zich over het tuinperceel kunt verplaatsen. Ze verdelen de ruimte functioneel in en verbeteren in sommige gevallen zelfs het reliëf, bijvoorbeeld door een te langgerekte ruimte visueel vierkanter te maken. De paden moeten zo harmonieus mogelijk in de stijl van de site passen. Ze moeten het omringende landschap aanvullen. Het is belangrijk om de juiste materialen te kiezen, voor bijvoorbeeld landelijke houtsneden zijn zeekiezels of puin het meest geschikt, en voor een gewone klassieke tuin kunt u kiezen voor plavuizen of afgebroken steen. Er moet aan worden herinnerd dat de paden moeten worden gecombineerd met het materiaal waaruit het huis is gebouwd.

Plattelandsverlichting

Straatlantaarns helpen paden te verlichten, architecturale elementen, bloemen, planten en struiken te benadrukken. U kunt lampen op zonne-energie kiezen - ze zijn goedkoop en eenvoudig te installeren, ze hoeven niet op elektriciteit te worden aangesloten. Langs de paden en bij de ingang van de site kunnen grondlampen worden geïnstalleerd en gevellampen of wandkandelaars worden meestal gebruikt om de toegangspoorten en veranda van het huis te verlichten. Als het gebouw hoog is, kunnen schijnwerpers voor verlichting zorgen.

Mobiel vreugdevuur

Zomeravonden zijn perfect om bij het vuur te vertoeven. Een heel handig apparaat dat voldoet aan de veiligheidseisen is een speciale bak waarin je een vuurtje kunt maken. Het kan in de tuin of op het terras worden geïnstalleerd en, indien nodig, naar elk deel van de tuin worden verplaatst. Het ontwerp is eenvoudig: de brede metalen schaal is gemonteerd op een standaard met één of drie poten. De set kan een stalen deksel en een pook bevatten.

Tuinbanken

Een bank is het beste om te ontspannen in de schaduw van bomen. Het ontwerp kan eenvoudig zijn - een stoel en twee hennep, of u kunt een echte bank kopen met een rugleuning en armleuningen, speciaal ontworpen voor de tuin. Banken kunnen van elk materiaal worden gemaakt, dus iedereen zal de beste optie voor zichzelf kunnen kiezen: sommigen zullen van houten constructies houden en sommigen zullen van gesmede constructies houden.

Tuindecoratie

De site ziet er niet compleet uit zonder decoratieve elementen. Dit kunnen kabouters zijn die uit het gras gluren, gips of keramische kikkers, die ideaal zijn voor kunstmatige reservoirs. Als de ruimte het toelaat, kunt u zelfs een kar met bloemen of een andere structuur in het tuinontwerp plaatsen - het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht.

Schommel op een persoonlijk perceel

Kinderen en volwassenen zullen graag tijd doorbrengen op de schommel. Dit kunnen eenvoudige constructies zijn of fauteuils en banken op een stabiel metalen frame. Deze laatste zijn niet bedoeld om naar boven te worden gedragen, maar ze garanderen een ontspannen en wiegende wiegende beweging.

Aanbevolen: